Strube & Repete I Ekkodalshuset AAKIRKEBY - Billetter

Strube & Repete I Ekkodalshuset AAKIRKEBY - Billetter
on, 20-09-17, 20:30 Café Genlyd
Ekkodalsvejen 5, 3720 AAKIRKEBY

Mere information ...

Prisoversigt

Bestil billetter nu!

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

Strube & Repete I Ekkodalshuset, Café Genlyd, 20-09-17
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard inkl. buffet
DKK 320,00
 • Information om billettyper
 • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
 • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
 • Arrangør: Ekkodalshuset og Café Genlyd, Ekkodalsvejen 5, 3720 Aakirkeby
 • Leveringsmuligheder for event:

  Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

 • Standard post - Billetter fremsendes med standard post i Danmark
 • Print@Home - Print selv dine billetter
 • Mobilbillet - Download billetter på mobilen
 • International post - Billetter fremsendes med standard post uden for Danmark
Velkommen til
Café Genlyd
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

Billetter til Strube & Repete I Ekkodalshuset, 2017 Aakirkeby
På tredje år rejser Henrik Strube og Pete Repete (Malurt, Michael Falch, C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Lars H.U.G, Erik Grip, Poul Krebs, Tamra Rosanes, Lars Muhl, Warm Guns m.fl) videre med deres lille show og spiller på intime scener og spillesteder overalt i landet. Og for tredje år i træk selvfølgelig også på duoens Bornholmskle hjemmebane i Ekkodalshuset.

I september var duoen pladeaktuel med albummet LYDIA som bl.a. byder ind med en duet med Mikael Wiehe, en dansk gendigtning af nyligt afdøde Leonard Cohen, Ulf Lundells ”Åbent Landskab” og en akustisk version af hittet Hold om Mig – alt sammen produceret og arrangeret af Pete Repete.

”Vi får udelukkende gode tilbagemeldinger ved intimkoncerterne og – for at prale lidt – stående ovationer. Vi udvikler hele tiden vores koncept - en underholdende koncert i intime omgivelser, og det er hver eneste gang en skøn oplevelse at spille med en så suveræn musiker som Pete,” fortæller Henrik Strube.

Her handler det Strube og Repetes glæde ved indfølte sammenspil og nærvær og det, at opleve tid og sted forsvinde i den levende musik, i teksterne og sangen og også overgiver sig til Henriks timing, underspillede humor, ordbilleder og absurde situationer i historierne fra det virkelige liv.

Som ved de to tidligere koncertarrangementer tør vi godt love, at der bliver grinet godt igennem og sangene giver minder, vækker følelser, eftertænksomhed og blanke øjne.

Ekkodalshuset.dk
Ekkodalshusets Facebookside

OBS! Praktisk information
Ønsker man billet inkl. buffet og gerne vil sidde sammen med nogen, man kender under middagen, kan dette kun lade sig gøre hvis billetterne købes i et og samme navn, da vores personale ikke kan vide hvem, der kender hinanden når bordplanen laves.

Dørene åbnes kl. 17:00
Bespisning kl. 18:00
Koncertstart kl. 20:30