Der forventes massiv interesse fredag den 29. januar 2009 kl. 10.00, hvor salg af billetter til koncert med AC/DC starter.

Billetlugen forventer en massiv interesse og har forberedt sig bedst muligt til at håndtere det store forventede pres. Alle systemer er således gennemgået forud for salgsstart. Der er indgået aftale med underleverandører, som vil sikre hurtigst mulig reaktionstid, såfremt der skulle opstå tekniske problemer.

Fredag kl. 10.00 åbnes salget af Billetter på billetlugen.dk og i samtlige FONA-butikker landet over. Billetlugen gør opmærksom på, at der ikke kan forventes at være billetter til alle.

Der må forventes kø

I FONA betjenes kunderne i den rækkefølge, de er mødt op. Typisk vil der være personer som møder op foran FONA-butikker adskillige timer før billetsalget starter. Der er allokeret billetter til samtlige FONA-butikker, men det er naturligvis ikke garanti for, at der vil være billetter til alle.

På billetlugen.dk starter køen præcis kl. 10.00. Alle brugere der er på kl. 10.00 sættes i en "elektronisk" kø. Det er her tilfældigt, hvilket nummer i køen man bliver.

Billetlugen gør opmærksom på, at en plads i den elektroniske kø eller påbegyndelse af køb, ikke er ensbetydende med, at man får billet. Billetten er nemlig ikke sikret før betalingen er registreret. Af tekniske årsager kan det være nødvendigt at et køb afbrydes. Dette for at sikre, at de som er længere fremme i købsprocessen, kan gennemføre betaling og dermed færdiggøre købet. Billetlugen søger naturligvis i videst muligt omfang at undgå dette. Men af sikkerhedsmæssige årsager ved massiv belastning kan det desværre aldrig helt undgås.

Billetlugen ønsker dig al mulig held i jagten på billetter, og håber du bliver en af de heldige.