Mike Andersen VÆRLØSE - Billetter

Mike Andersen VÆRLØSE - Billetter
fr, 17-11-17, 20:00 Galaksen
Bymidten 48, 3500 VÆRLØSE

Mere information ...

Prisoversigt

Køb billetter nu!

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

Mike Andersen, Galaksen, 17-11-17
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard
DKK 160,00
 
  ADinner & Show
DKK 310,00
 • Information om billettyper
 • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
 • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
 • Arrangør: Galaksen, Bymidten 48, 3500 Værløse
 • Leveringsmuligheder for event:

  Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

 • Standard post - Billetter fremsendes med standard post i Danmark
 • Print@Home - Print selv dine billetter
 • Mobilbillet - Download billetter på mobilen
 • International post - Billetter fremsendes med standard post uden for Danmark
Velkommen til
Galaksen
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

Mike Andersen
Nyt album og stor turné fra Mike Andersen i efteråret 2016! Mike Andersen udsendte nyt album, ’Devil is Back’, den 28. oktober 2016 – Tilmed det 7. album fra hans hånd. En del af albummets sange er skrevet i Nashville sammen med internationale topsangskrivere og det har bl.a. ført til en duet med den verdensberømte soulsangerinde Joss Stone. Albummet er endvidere indspillet i København med Mads Michelsen som producer.

Mike valgte for første gang at åbne op for at co-write med andre på ’Devil is Back’. Således har Mike gennem ophold i sangskrivningens mekka Nashville, bl.a. arbejdet sammen Gary Nicholson og Tom Kimmel, der begge har sat deres aftryk på musikhistorien. Gary som sangskriver bag sange indspillet af Fleetwood Mac, Willie Nielson, Delbert McClinton m.fl. og Tom Kimmel som manden bag sange til Johnny Cash og Joe Cocker m.fl. Begge har de bragt nye toner i spil på kommende album, der i tilblivelsesproces adskiller sig væsentligt fra de andre forudgående albumprocesser.

Men samarbejdet med en anden internationale topsangskrivere, Heather Bond, har resulteret i en duet, ’This Time’, som selveste Joss Stone synger sammen med Mike. Om samarbejdet med Joss Stone udtaler Mike: ”Første gang jeg så hende optræde på TV, var hun 16 år gammel og hun slog benene fuldstændigt væk under mig. Jeg har fulgt hende lige siden som fan, så det at hun synger en duet med mig på mit nye album, er en kæmpe ære for mig. Joss Stones debutplade var rendyrket soul og udkom da jeg var i midten af tyverne og nørdede med soul og blues, og det at hun blev et verdensnavn, som ung pige der spillede soulmusik, gav mig en tro på, at det jeg lavede ikke blot var gammelmandsmusik. Siden kom Amy Winehouse til og flere ældre koryfæer fik comebacks og viste, at soulmusikken også har en gennemslagskraft og et stort publikum i dag. Så jeg er bare stolt over at have hende med og stolt af min nye plade, som jeg glæder mig til at udgive og spille live i Danmark.”

For første gang har Mike også valgt at slippe producertøjlerne og inddraget producer Mads Michelsen, kendt som mangeårig trommeslager i Gnags og ikke mindst som studiemusiker, hvor han har medvirket på over 2500 indspilninger. Også som producer har Mads Michelsen et langt CV der bl.a. tæller Elisabeth, Søs Fenger, Shirtsville, Henning Stærk m.fl. Hans store musikalske indsigt og hans kompromisløse stil som musiker og musikelsker har været den helt rette sparringspartner for Mike og hans band. På klassisk vis har Mads været med i hele processen; fra øvelokalet, over sangvalg, til studieindspilningerne og i mixfasen. Mads har bidraget til at få vendt hver en sten i hver en sang, og har stillet alle de hårde spørgsmål, som et sammentømret band som Mikes, netop frygtede at de var blevet for ”gode venner” til at kunne stille sig selv. Og det var netop ud fra den filosofi at Mike valgte at inddrage en producer.

Et kendetegn for Mikes mange udgivelser er, at der på hver enkel udgivelse er blevet lagt en ny sten til stien, hvor nye hjørner af soul, blues, roots og rock er blevet betrådt. På samme vis er det 7. album, som på imponerende vis er blevet til inden Mike har rundet de 40 år, også et helt egent lydende album og en helt anden proces har ligget til grund for albummet, end på de forudgående seks albums.

Er det så en helt ny Mike Andersen, du vil lære at kende på ’Devil is Back’? Nej, heldigvis ikke! Men nye facetter viser sig. Det nye album præsenterer en sammensmeltning af svedig blues, soul og rock, en mere rå og udfarende vokal, og de fængende melodier, som giver Mike hans egen plads i et ellers traditionsbundent felt. Sangene har alle et umiskendeligt islæt af den sanger og sangskriver og musiker, som gennem sine mere end 1200 koncerter og mange udgivelser har arbejdet sig hen til den, han er i dag. Men Mike har turdet lukke andre ind i det mest intime rum overhovedet, i det rum hvor sindet smeder sangene, og det er der kommet nogle ganske fantastiske sange ud af. Ikke mindst med Mads Michelsen som producer og med Joss Stone i duetten, er sangene indspillet med en nerve og et nærvær og et liv, som var det et debutalbum, hvor alt er på ét bræt.


Mike Andersen solo
Mike Andersen, voc, gui Johs. Nørrelykke, gui, voc Kristian Kold, bas, voc Kristian Fogh, keys, voc Jens Kr. Dam, trommer, voc

Diskografi:
2016: Devil is Back
2015: Live
2014: Home
2012: Mike Andersen
2010: Echoes
2006: EP
2004: Tomorrow
2002: My Love for The Blues

Det er muligt at købe billettypen Dinner & Show for 310 kr. Billetten inkluderer middag, som serveres i café Cassiopeia kl. 18:30. Menuen offentliggøres her på siden.
Send os en mail på info@galaksen.dk hvis du ønsker vegetarmenuen.