Erik Grip I Ekkodalshuset AAKIRKEBY - Billetter

Erik Grip I Ekkodalshuset AAKIRKEBY - Billetter
to, 10-08-17, 20:30 Café Genlyd
Ekkodalsvejen 5, 3720 AAKIRKEBY

Mere information ...

Prisoversigt

Bestil billetter nu!

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

Erik Grip I Ekkodalshuset, Café Genlyd, 10-08-17
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard
DKK 175,00
 
  AStandard inkl. buffet
DKK 355,00
  • Information om billettyper
  • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
  • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
  • Leveringsmuligheder for event:

    Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

  • Standard post - Billetter fremsendes med standard post i Danmark
  • Print@Home - Print selv dine billetter
  • Mobilbillet - Download billetter på mobilen
  • International post - Billetter fremsendes med standard post uden for Danmark
Velkommen til
Café Genlyd
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

Billetter til Erik Grip I Ekkodalshuset, 2017 Aakirkeby
Still going strong og ingen hat eller blå briller. Dette er tradition og ægte nærvær!
Erik Grip gæster for fjerde år I træk Ekkodalshuset, hvor han I de forgangne tre år har spillet for total udsolgte huse. Han har simpelthen spillet sig ind I vores hjerter og rygmarv gennem den 51 år lange karriere. Og publikum svigter ham aldrig. Måske er det fordi en koncert med Erik Grip er mere end blot sange; Anekdoter og røverhistorier mellem sangene gør det til noget yderst personligt og nærværende. En anmelder skrev: ”..der går helt Niels Hausgaard i den. Det er morsomt og rørende”.

Erik Grip fik sit folkelige gennembrud med sangen ”Velkommen i den grønne lund”. Men også sangene ”Åbent Landskab”, ”Rose skal vi danse”, ”Gult græs mod solen” m.m. fl. har gjort sit til Erik Grips store popularitet blandt rigtigt mange. Midt i al det populære og kommercielle må det ikke glemmes at Erik Grip startede som folkesanger med mange spillejobs i de små folkeklubber og mindre spillesteder, der selv var begyndt i 1960´erne. Det blev til et utal af turneer solo eller sammen med navne som Trille, Sebastian og Jan Toftlund. Sidstnævnte havde især i begyndelsen Erik Grip som fast makker og akkompagnatør. Erik Grip satte også melodier til Jan Toftlunds yderst socialt engagerede og samfundskritiske tekster.

Udgivelsen af ”Frank Jægers Viser” i 1975 blev en ny retning indenfor folkesangen i DK, og med mange efterfølgende udgivelser af danske digte tilsat musik afsatte Erik Grip en ny musikstil i DK. Erik Grips første optræden på en større festival var ved Skagen Visefestival i 1976. En indspilning fra denne debut på en større scene er at finde på albummet ”Blidt forsvinder natten” – udgivet 1977. Vi glæder os til at byde Erik velkommen på sin bornholmske hjemmebane.

OBS! Praktisk information
Ønsker man billet inkl. buffet og gerne vil sidde sammen med nogen, man kender under middagen, kan dette kun lade sig gøre hvis billetterne købes i eet og samme navn, da vores personale ikke kan vide hvem, der kender hinanden når bordplanen laves.

For koncertgæster med bespisning åbnes dørene kl. 17:00
Bespisning kl. 18:00
Koncertgæster med standardbilletter uden bespisning åbnes dørene kl. 19:30
Koncertstart 20:30