What
Where
When

Liverpool FC

Tickets for Liverpool FC, 2012, Liverpool

Liverpools traditionelle farver er rød, men i starten spillede holdet med blåhvide trøjer. I starten af 1900-tallet begyndte de at spille med røde trøjer og hvide shorts (farverne på strømperne skiftede gennem årene mellem sort, rødt og hvidt). Under Bill Shanklys tid blev det berømte helrøde antræk introduceret.

Før en Europacup kamp mod Anderlecht i 1964 kom Shankly ind i omklædningsrummet og bad Ron Yeats tage et par røde shorts på, de som skulle matche den røde trøje. Tanken var at det skulle have en psykologisk effekt - spillerne så større og farligere ud og modstanderne skulle bli nervøse. Shankly kunne lide det han så, og da Ian St. John foreslog at man skulle have røde strømper, blev den klassiske Liverpool-dragt født.

"You'll Never Walk Alone" er en sang som blev skrevet af Richard Rodgers og Oscar Hammerstein II til Broadway-musicalen Carousel. Denne musical havde premiere 19. april, 1945 og er blevet fremført næsten 900 ganger siden den gang. Teksten i denne sang handler om håb, tro og det aldrig at give op selv i mørke stunder. sangen blev derfor i en periode populær i mange kirkesamfund i USA, og findes i mange salmebøger. Sangen har altid været en populær coverplade og er indspillet af flere kendte artister. Sangen er i våre dage måake mest kendt som fodboldsang og synges i dag over hele verden. Fodboldklubber i Tyskland, Belgien, Holland, Italien, Kroatia og Japan er kendte for at bruge sangen.Skotske Celtic er blandt de ivrigste brugere. Men de fleste forbinder alligevel sangen først og fremest med netop Liverpool FC.

Hvis du vil læse mere om Liverpool historie, se deres spillerturp og læse seneste nyt kan du besøge Liverpool FC's officielle hjemmeside på www.liverpoolfc.tv

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.