What
Where
When

City Singler 2

Tickets for City Singler 2, 2013, Aarhus C

"Det måtte jo komme, pigernes svar på Ørkenens Sønner"
( Nordjyske)

 "Dette er bestemt ikke for sarte kvindesjæle"
(  Jyllands-Posten)

 "En knaldperle af et show"
(  Oestrogen.dk)

Så er de klar igen - de fire smækre kvinder Anne Louise Hassing, Kaya Brüel, Sofie Lassen-Kahlke og Trine Gadeberg - nu med push up, tape og klemmer i nakken.

"Vi er klar til at smadre prinsessedrømmen om det pæne og perfekte liv med børn, mand og sex hver anden onsdag. Og det er da muligt, at vi er blevet slappere i bækkenbunden - til gengæld er vi skarpere i replikken", siger Trine Gadeberg.

Intet er helligt, når pinlighederne tager fart med alt lige fra toilet-teknik til hjemmefødsler, inkontinens, blowjobs - og en forrygende omgang poledance, hvor intet overlades til fantasien.

Se introen til showet her:

Succes-makkerparret Vase & Fuglsang står igen bag manuskriptet. Udfordringen har været, at det skulle være endnu frækkere end det første, men med sikkert afsæt i, at tidens kvinder trænger til at dyppe sig i den fedeste, frækkeste selvironi - præcist sådan, at alle går hjem og vil ha` mere.

Varighed: Ca. 2 timer og 30 min. ( Incl. pause) 20:45 - 21:10

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Denne forestilling er med i 2plus-serien. Med denne rabattype kan du få 50 kr. i rabat pr. billet, hvis du køber billetter til to eller flere forestillinger på en gang.

I 2plus kan du finde både teaterforestillinger, koncerter, comedy og dans. Se hele 2plus-serien her. Der bliver løbende  tilføjet nye forestillinger til 2plus.

Læs mere om 2plus.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.