What
Where
When

Burhan G. - Akustisk koncert

Tickets for Burhan G. - Akustisk koncert, 2012, København S

Burhan G – akustisk i Koncerthuset

Lørdag 29. september er der koncert for de kræsne i Koncerthuset, når Burhan G tager strømmen og lader sin stemme fylde Koncertsalen.

Efter en lang række udsolgte koncerter rundt i landet og en hel masse store festivalkoncerter samt rigtig mange hitsingler i rotation på samtlige af landets radiostationer har Burhan fået lyst til at tage tempoet en smule ned.
Denne koncert vil blive fyldt med intimitet og fordybelse i nogle unikke akustiske arrangementer af Burhans mange store hits. Et koncertpiano, en akustisk guitar og en bas er basiselementerne i musikken, og så selvfølgelig Burhan G's smukke stemme, der for alvor vil komme til sin ret i Koncertsalen fantastiske akustik!
Siden det tredje album ”Burhan G” udkom i 2010, er det gået slag i slag for Burhan G med nomineringer, hits og anmelderroste koncerter. Han har arbejdet med flere danske kunstnere – og det er som om, at alt hvad han rører ved bliver til en succes. I maj sidste år medvirkede Burhan G på Ankerstjernes debutsingle, "Tag hvad du vil". Singlen fik stor succes og lå nr. 2 på både single- og airplay-listen. Nummeret har endvidere modtaget platin. Og i august 2011 udsendte Burhan G singlen "Jeg' i live", der er en coverversion af Sanne Salomonsen og Thomas Helmigs nummer fra 1989, der var at finde på Salomonsen-albummet Sanne.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.