What
Where
When

Burhan G. - Akustisk koncert

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 

Burhan G. - Akustisk koncert

Burhan G – akustisk i Koncerthuset

Lørdag 29. september er der koncert for de kræsne i Koncerthuset, når Burhan G tager strømmen og lader sin stemme fylde Koncertsalen.

Efter en lang række udsolgte koncerter rundt i landet og en hel masse store festivalkoncerter samt rigtig mange hitsingler i rotation på samtlige af landets radiostationer har Burhan fået lyst til at tage tempoet en smule ned.
Denne koncert vil blive fyldt med intimitet og fordybelse i nogle unikke akustiske arrangementer af Burhans mange store hits. Et koncertpiano, en akustisk guitar og en bas er basiselementerne i musikken, og så selvfølgelig Burhan G's smukke stemme, der for alvor vil komme til sin ret i Koncertsalen fantastiske akustik!
Siden det tredje album ”Burhan G” udkom i 2010, er det gået slag i slag for Burhan G med nomineringer, hits og anmelderroste koncerter. Han har arbejdet med flere danske kunstnere – og det er som om, at alt hvad han rører ved bliver til en succes. I maj sidste år medvirkede Burhan G på Ankerstjernes debutsingle, "Tag hvad du vil". Singlen fik stor succes og lå nr. 2 på både single- og airplay-listen. Nummeret har endvidere modtaget platin. Og i august 2011 udsendte Burhan G singlen "Jeg' i live", der er en coverversion af Sanne Salomonsen og Thomas Helmigs nummer fra 1989, der var at finde på Salomonsen-albummet Sanne.

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.