What
Where
When

The Black Keys

Tickets for The Black Keys, 2012, København V

THE BLACK KEYS TIL DANMARK!

Mens det amerikanske rockband The Black Keys, bestående af Dan Auerbach og Patrick Carney, stadig red højt på deres gennembrudsalbum "Brothers" fra maj 2010, udgav de allerede i november 2011 deres syvende studiealbum, "El Camino" der blev et af de mest anmelderroste albums sidste år.
"Brothers", der blandt andet indeholder hit singlerne "Tighten Up" og "Howlin For You", har solgt guld i USA og Storbritannien, samt platin i Canada. På verdensplan har albummet solgt over en million albums.
"El Camino" er endnu en genistreg i effektiv rock musik, varm, fuzzy lettere forvrænget guitar og insisterende, skarpe trommebeats. Den beskidte bluesrock klikker perfekt med gammeldags soul, klassisk rock og de elektroniske elementer, der er blevet kendetegnende for The Black Keys.
Første-singlen "Lonely Boy" er en opvisning af et energisk blues-show, medrivende moves med et surf-riff, der gør det umuligt ikke at lade sig rive med til. "El Camino"  der er produceret af Danger Mouse, er bygget til fart og viser et band, der er helt oppe i omdrejninger.
Live serverer The Black Keys deres musik med en energi, der rækker langt ud over scenekanten og beviser at man sagtens kan danse til rock'n'roll.-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.