What
Where
When

Anoushka Shankar

Tickets for Anoushka Shankar, 2012, København S

Sitar-stjerne i Koncerthuset

 

Sitar-fænomenet Anoushka Shankar er et af de helt store verdensmusiknavne i disse år. Hun har formået at tage den klassiske sitar-tradition i helt nye retninger uden at miste sine rødder i den traditionelle indiske musik.

 

På sit seneste album, ”Traveller” fra 2011, udforsker Shankar forskelle og ligheder mellem traditionel indisk musik og den spanske flamingo bl.a. i selskab med anerkendte indiske og spanske musikere som den indiske vokalist Shubna Mudgal og den spanske flaminco-guitarist Pepe Habichuela.

 

Live har Anoushka optrådt side om side med så forskellige kunstnere som Peter Gabriel, Herbie Hancock, Elton John, Madonna, Nina Simone, Sting og James Taylor, ligesom hun i 2008 turnerede med det legendariske, britiske rockband Jethro Tull.

Som datter af legenden Ravi Shankar har Anoushka altid haft noget at leve op til – og det må man sige hun har gjort. Som 16-årig albumdebuterede hun med den selvbetitlede ”Anoushka” (1998). Siden er fulgt yderligere fem studieplader foruden flere liveplader. Anoushka blev med albummet ”Live at Carnegie Hall” i 2003 den første kvinde og den yngste nominerede nogensinde til en grammy i kategorien ”World Music”.

 

Koncerten arrangeres i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.