Jazz på Dansk VÆRLØSE - Billetter

Jazz på Dansk VÆRLØSE - Billetter
sø, 22-10-17, 15:00 Galaksen
Bymidten 48, 3500 VÆRLØSE

Mere information ...

Prisoversigt

Køb billetter nu!

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

Jazz på Dansk, Galaksen, 22-10-17
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard
DKK 160,00
  • Information om billettyper
  • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
  • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
  • Arrangør: Galaksen, Bymidten 48, 3500 Værløse
  • Leveringsmuligheder for event:

    Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

  • Print@Home - Print selv dine billetter
  • Mobilbillet - Download billetter på mobilen
Velkommen til
Galaksen
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

"Jazz På Dansk"

Pianisten Martin Schack har samlet et stjernehold af jazzmusikere omkring "Jazz på dansk“ -konceptet, som har leveret udsolgte koncerter og høstet flotte anmeldelser.

Oplev 4 topmusikere spille en række sange af bl.a. Carl Nielsen, Kaj Normann Andersen, Mogens Jermiin Jensen, Pia Raug, Benny Andersen! Sange som de fleste danskere har et personligt forhold til.

Repertoiret består udelukkende af sange fra den danske sangskat (samt enkelte svenske), smagfuldt arrangeret af pianisten Martin Schack, som også er initiativtager til bandet. Schack modtog som den første rytmiske musiker Jacob Gades Legat i år 2000.

Schack fik oprindeligt ideen til bandet under sine mange koncerter med Finn Ziegler. Ziegler sluttede altid sine koncerter af med kommentarer som: "Nu har vi spillet alle jeres yndlingssange. Nu vil jeg spille min", hvorpå de f.eks. spillede "Den Blå Anemone" eller "Jeg Ved En Lærkerede".

"Jazz På Dansk" består af Martin Schack (pno), Morten Lund (tr), Michael Olsen (sax) og Morten Ramsbøl (bas). Hver især nogle af de mest efterspurgte musikere på den danske jazzscene. Bandet har siden 2010 udgivet 3 CDer, senest "Vinter- og julesange" i 2016.


Cd´erne i "Jazz på dansk" trilogien er med deres varme og personlige udtryk og Martin Schacks smagfulde og musikalske arrangementer af håndplukkede sange, blevet godt modtaget af publikum.

Sangene og melodierne bliver spillet med stort overskud, indlevelse, respekt for det "oprindelige oplæg" tilsat et dybt og swingende beat, der har sin rod i den jyske muldjord.

Niels Overgård fra Jazznyt skrev bl.a:

"Schacks klaverspil befinder sig på en baggrund af kvidrende fugle, sortbrogede køer, korngule marker, blå himmel og højt solskin".

"blandt alle de jazzplader med danske sange og salmer der kom sidste år, tager denne prisen som den glade og udadvendte. Det er en meget anbefalelsesværdig plade, som Martin Schack har lavet".