Hvad
Hvor
Hvornår

Kontakt os

Har du spørgsmål eller problemer i forbindelse med køb af billetter på billetlugen.dk, kan du prøve at finde hjælp i vores FAQ. Hvis du ikke finder en løsning, er du velkommen til at kontakte os vha. formularen herunder.

Vi vil forsøge at give dig svar på din henvendelse inden 3-5 hverdage. I travle perioder kan der gå lidt længere tid, inden du får svar.

Du er også velkommen til at ringe til Billetlugens Kundeservice på telefon 70 263 267 mandag-torsdag 10:00-17:00 og fredag 10:00-15:30. Vi holder lukket på helligdage og d. 24. december samt 31. december.

Klik her og se, hvornår du nemmest kommer igennem

 

Har du købt dine billetter i Fona, så skriv venligst dit konto og registreringsnummer til din bank, så vi kan tilbagebetale beløbet. Hvis du ikke ønsker at oplyse det her, så kontakt venligst Billetlugen Kundeservice på tlf. 70 263 267, mandag-fredag fra kl. 10.00-17.00
Tilføj filer
Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg png pdf doc docx
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.