Hvad
Hvor
Hvornår
12. oktober

Y & T

Pumpehuset / København V
 
Hvornår
Tor., 12. oktober 2017, 21:00
- Y & T
Prisniveau
380.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Billetter til Y & T, 2017 København V

I år giver Y & T den første koncert i Danmark I næsten 10 år !

Dave Meniketti, John Nymann, Mike Vanderhule og Aaron Leigh tilhører den skarer af musikere der aldrig gir en dårlig koncert. Det er energi, det er sved og der leveres altid når californiens stolte hard-rockere står på scenen.

Saga’en om Y&T startede i midten af 1970’erne på rockklubber rundt omkringb i USA og voksede til udsolgte arenaer over hele verden.
Y & T satte de følgende årtier standarden for hvordan hard rock skal lyde og turnerede med ikoner som Ozzy Osbourne, AC/DC, Aerosmith og Motley Crue. Idag er Y&T et af de få bands fra perioden som stadig turnerer og gør det med værdighed.

Som et af de hårdest arbejdende hard rock bands har gjort gruppen til publikums favoritter og et live band man kan regne med.

Med en imponerende diskografi har de solgt mere en 4 millioner albums og skabt udødelige rock anthems som “ Forever “, Rescue Me, Mean Streak og “ Summertime Girls “. Bandets seneste album “ Facemelter “ blev udgivet i 2010.

Pumpehuset

Studiestræde 52
1554
København V
 
Hvornår
Tor., 12. oktober 2017, 21:00
- Y & T
Prisniveau
380.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.