Hvad
Hvor
Hvornår

WAKEY WAKEY

WAKEY WAKEY

SINGER-SONGWRITER BRINGER SMUKKE POPSANGE TIL PUMPEHUSET

Wakey Wakey er Michael Grubbs’ musikalske alias. Han startede det hele som et soloprojekt, hvor han – alene bag et klaver – leverede musik (herunder sangen ‘War Sweater’) til tv-serien ‘One Tree Hill’, som han også havde en lille birolle i.

Han er klassisk trænet i Beethoven og Bach, men som teenager opdagede Grubbs klaverspillende popidoler som Elton John og Billy Joel, hvilket med ét satte sit præg på hans musik. Og dengang som nu jager han målrettet den perfekte popsang.

Siden Grubbs søsatte projektet har Wakey Wakey skiftet form utallige gange, fra solo til band og tilbage igen; det er spontaniteten bestemmer, hvordan det hele udvikler sig. Hovedpersonen er nemlig lykkelig gift og spiller udelukkende musik, fordi han elsker det.

Grubbs har blandt andre turneret med James Blunt, og han har tidligere givet en enkelt koncert i Danmark, da han sidste år gæstede det lille københavnske spillested, BETA. Men til marts vender han altså tilbage, som Wakey Wakey, og utvivlsomt i en ny inkarnation.

Lige nu er Wakey Wakey aktuel med EP’en ‘Homeless Poets’, der blev indspillet tidligere på året, helt spontant over få dage, og som i sidste ende affødte materiale til et helt album. Resultatet ‘Overreactivist’, udkommer til februar, og kort efter kommer han forbi Københavns Pumpehuset.
 

PUMPEHUSET

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

Det er svært for en kørestol at benytte Pumpehuset, da det er meget svært at få en kørestol ind i koncertsalen
Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da vi pga. husets fredningsstatus ikke kan foretage store renoveringer.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.