Hvad
Hvor
Hvornår

URBAN MASHUP - FESTIVAL WARMUP

Billetter til URBAN MASHUP - FESTIVAL WARMUP, 2012 København N

URBAN MASHUP - FESTIVAL WARMUP feat: KREAYSHAWN (us) + Julie Groove & DJs

KREAYSHAWN INVITERER TIL DANMARKS DEBUT! Det unge hiphop ikon spiller få udvalgte europæiske festivaler men inkluderer nu sit første danske klubshow mellem 3 af Europas største festivaler.

22-årige Natassia Zolot aka KREAYSHAWN hylder individualitet på sin helt egen måde: »Gucci Gucci, Louis Louis, Fendi Fendi, Prada, the basic bitches wear that shit so I don't even bother«, som det så ekstravagant messes i monster-hittet “Gucci Gucci”, der lige nu nærmer sig 25 millioner (!) views på YouTube.

Den skøre hiphop-pige med cartoon tussser på armene og en mildest talt farverig tøjstil har taget musikverdenen med bukserne nede og er nu på alles læber. Stilen har pop-crossover potentiale og der er gode portioner West Coast og electropop at spore i henholdsvis nogle af de ældre og nyere tracks. Tjek bl.a. ”Breakfast (syrup)” og ”Bumbin’ Bumbin’’” på YouTube hvor også ”Gucci Gucci” selvfølgelig igen skal nævnes. Det er i et underligt krydsfelt mellem mega cool, tegneserie-agtigt og kitschet.

KREAYSHAWNs komet-karriere startede efter hun udsendte sit første mixtape i 2010 og med en lukrativ Columbia Records deal i hus forventes der meget af debutalbummet, ”Somethin’ Bout Kreay”, der kommer til august. Nu stiller hun op til en eksklusiv performance tirsdag den 3. juli kl. 22:00 lige før Roskilde Festival for alvor sparkes igang. Det er hendes første danske visit men Soundvenue var allerede ude sidste år og spotte en stor fremtid for den unge rapper. Koncerten bliver under banneret URBAN MASHUP hvor der, udover KREAYSHAWN, vil være en række solo-artister, heri blandt den unge danske Julie Groove, og DJs at finde. Mere info om programmet vil løbende bliver postet på www.3rd-tsunami.com.

Den eksklusive koncert finder sted d. 03.07 på
RUST
GULDBERGSGADE 8
2200 København N

-RIF-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.