Hvad
Hvor
Hvornår

Tolsgaard & Pretzmann

Billetter til Tolsgaard & Pretzmann, 2012 Allinge

Tolsgaard & Pretzmann live in concert på Gæstgiveren

2012 bliver året hvor Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann tager maskerne af, og prøver kræfter med noget helt nyt - nemlig at være helt sig selv. De to komikere er yderst velbefarne inden for den danske comedyscene, blandt andet i det populære satireshow Drengene fra Angora. For første gang - bevæbnet med guitarer og spidsfindige tanker om deres eget liv, begiver Rune og Esben sig ud på hidtil ubevandret grund for dem - på en scene. Live. Bare de to, deres sange og deres betragtninger af livet. Det er humor i en musikalsk kontekst, hvor oplevelserne fra drengenes hverdag får liv, og råt for usødet giver indblik i Rune og Esbens tanker om emner som kvinder, sex, dårlig samvittighed, hippe bymennesker og noget så aparte som hesteselvmord. Det er ublut, musikalsk og hylende morsomt. Vi glæder os til en skøn og underholdende aften på Gæstgiveren i Allinge.

Få en forsmag på showet her: www.youtube.com/tolsgaardogpretzmann

Rune Tolsgaard er dansk autodidakt komiker, manuskriptforfatter, instruktør, konceptudvikler og tidligere medindehaver af produktionsselskabet Made in Valby. Han brød igennem med satireprogrammet Drengene fra Angora (2004) sammen med Esben Pretzmann og Simon Kvamm. Rune har medvirket i en række forskellige DR-programmer, bl.a. Børneradio, Chris og chokoladefabrikken, Ruben - drengen der kan tale med ting, Rockerne, Drengene fra Angora, Teatret ved Ringvejen, Trio van Gogh og Angora By Night. Rune Tolsgaard har tidligere spillet trommer i det nu forhenværende, Århus-baserede band, Cinnamon Sigh, der tunerede med Nephew i slutningen af 90'erne.

Esben Pretzmann er dansk komiker og tv-personlighed. Han voksede op i Dronninglund. Han har medvirket i diverse programmer i Danmarks Radio, blandt andet Chris og chokoladefabrikken, Ruben - drengen der kan tale med ting, Rockerne, Drengene fra Angora, Teatret ved Ringvejen, Trio Van Gogh, Angora By Night og han har lagt stemme til den hypokondriske og depressive skolebibliotekar Morten i Yallahrup Færgeby. Han har ofte arbejdet sammen med Rune Tolsgaard og Simon Kvamm i såvel Rockerne som Drengene fra Angora samt medvirket i Live fra Bremen, samt i Specialklassen på Ramasjang.

Der er mulighed for at købe dejlig mad på Gæstgiveren fra kl. 18.

-L-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.