Hvad
Hvor
Hvornår

Specktors

Billetter til Specktors, 2012 Albertslund

Meget kan, og er sket på de tre år der er gået siden Specktors kastede white trash rave hiphop pladen Shanksville på gaden. I dag, over 100 koncerter, en P3 Guld nominering og hits som Hellerup ansigt amar røv, Broerne brænder, Boss og Længe Leve de døde senere og et medlem fattigere, er Specktors igen klar til at hærge Danmark.

Kadavermarch – ”Den bedste plade vi kunne lave”
Albummet Kadavermarch er blevet til over de sidste to år. Det er to år, hvor Specktors-lyden er gået i en mere urban drejning, men hvor den eksplosive stil er forblevet intakt, hvilket titler som Jeg har det alt for vildt, Helvede Tur/Retur og Varsel beviser.

Men hvor første album blev hastet igennem, har der denne gang været tid til at fordybe sig mere i musikken og på den måde bygge et musikalsk univers op, der er mere gennemarbejdet. Noget JonasForFanden fra siger Specktors har sat stor pris på:

”Shanksville blev indspillet på to uger i Pato’s 5 kvm studie. Det var en hård proces, og der er mange ting vi måske ville have gjort anderledes, hvis vi havde tiden til det. På Kadavermarch har vi til gengæld kunne nørde vores lyd helt til bunds og sørge for at vi har været tilfredse med enhver detalje. Det gør at vi har lavet den bedste plade vi kunne lave, og vi glæder os hjernedødt meget til at sende den ud og spille den for folk!”

Første singlen fra pladen, Lågsus, er allerede i rotation på P3 og har på under to måneder ramt 200.000+ views på YouTube, mens den også ligger lunt på Spotify.

Danmarksturné - ”Så intenst som muligt”
I anledning af at Kadavermarch sendes på gaden tager Specktors på en omfattende Danmarksturné. Og at de stadig er et infamt flaboyant bekendtskab live beviste de foran et udsolgt Lille Vega i lørdags, hvor både nye og gamle fans crowdsurfede sig igennem 75 minutters slum rap rave!

Live-formatet er stadig en helt central del af Specktors som Sluzh forklarer:

“Vi startede med at lave musik fordi vi manglede sange at spille live. Det har næsten altid været i den rækkefølge og med det for øje. Og live delen er stadig noget af det vi elsker mest ved at være Specktors. At vi så har brækket et par knogler på scenen gør ikke noget. Når vi spiller live vil vi gerne have energien fra en black metal koncert. Så intenst som muligt og med en så vild crowd som muligt.”

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.