Hvad
Hvor
Hvornår

Sommerferie i Lalandia i Billund

Billetter til Sommerferie i Lalandia i Billund, 2012 Billund

Sommerferie i Lalandia i Billund

Hold årets sommerferie i Lalandia i Billund, og få oplevelser og ferieminder for hele familien. Hos os kan I nyde det bedste fra den danske sommer kombineret med ægte tropestemning i vores store feriecenter, spise godt i vores mange restauranter og få tid og rum til hygge og nærvær i jeres helt eget feriehus.

De perfekte rammer - Jeres helt eget feriehus

Med seks vidt forskellige hustyper i moderne såvel som klassisk stil, har vi helt sikkert det rette feriehus til jeres sommerferie. Alle feriehuse i Lalandia i Billund er lyse og rummelige, og byder blandt andet på privat terrasse samt eget bad og køkken.

Aktiviteter til hele familien - og hele sommerferien

Vores store udvalg af inden- og udendørs aktiviteter og oplevelser er jeres garanti for uforglemmelige ferieminder. Inkluderet i jeres sommerferieophold er fri og ubegrænset adgang til vores enorme Aquadome vandland, Monky Tonky legeland og masser af andre aktiviteter og shows.

Danmarks bedste seværdigheder samlet ét sted

Som nabo til Lalandia i Billund finder I blandt andet på Skandinaviens mest besøgte forlystelsespark LEGOLAND®. 

Vores RESORT PASS er den perfekte løsning til jer der vil forkæle hele familien med lidt ekstra; med det får I nemlig fri adgang til LEGOLAND® under hele jeres ophold.

Bestil sommerferien allerede i dag

Med over 30 vidt forskellige aktiviteter og oplevelser er Lalandia i Billund som skræddersyet til den aktive familie. Bestil sommerferien allerede i dag, og få det bedste fra den danske sommer kombineret med ægte tropestemning og masser af uforglemmelige ferieminder.

 

Priseksempel:

3 dejlige feriedage for 4 personer

Lalandia i Billund fra kun 3.430 kr.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.