Hvad
Hvor
Hvornår

Shearwater (US)

Billetter til Shearwater (US), 2012 København V

Onsdag den 27. juni står den på fornemt indiebesøg, når de højt respekterede Sub Pop-signede texanere fra Shearwater lægger vejen forbi Pumpehuset.

Texas-bandet startede karrieren som et sideprojekt i 1999, da de to Okkervil River-medlemmer Will Sheff og Jonathan Meiburg, savnede et nyt sted at udfolde en mere nedtonet og melankolsk stil.

Siden har Meiburg fortsat i Shearwater som fuldtidsmedlem, udgivet hele otte album og udvidet bandet med ekskonen Kimberly Burke og perkussionist og trommeslager Thor Harris, der til har spillet sammen Devendra Banhart.

Fremragende band - live og på album
Shearwaters koncert i Pumpehuset er gruppens første i Danmark siden 2010. Sidst de besøgte landet beviste de dog, at de er et band, som skiller sig ud fra mængden. Gaffa tildelte koncerten 5/6 og sluttede af med ordene: ”Men der er såmænd ikke rigtig nogen grund til at fremhæve højdepunkter på en aften, der var fuld af dem.”

I februar 2012 udgav Shearwater albummet ’Animal Joy’, på det anerkendte pladeselskab Sub Pop, som fulgte op på deres roste og storslåede forgænger ’The Golden Archipelago’. Det betyder dog ikke at, ’Animal Joy’ gik anmelderroserne forbi. Herhjemme skrev Gaffa blandt andet ”endnu et formidabelt udspil fra dyreelskeren med den unikke stemme” og kvitterede med 5 ud af 6 stjerner.

-SLW-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.