Hvad
Hvor
Hvornår

Red Warszawa

Billetter til Red Warszawa, 2012 Kongens Lyngby

De danske konger af polsk punk vender tilbage til Templet! Med sangtitler som "Hævi Metal og Hass", "Børn Er Dumme og Grimme", "Trukker", "Ulrikkenborg Plads" og "Tror Du Det Er For Sjov Jeg Drikker" er der lagt op til en farverig aften. Bandet synger på dansk og tysk, og teksterne bærer præg af dårlig sprogforståelse. Teksterne indeholder f.eks. masser af lokalgeografi.

RED WARSZAWA blev dannet i 1987 på Borupgård Amtsgymnasium i Ballerup og har over 20 års historie med koncerter i Lyngby. De lagde hårdt ud med den nu legendariske koncert i DTU´s kaffestue på P-dag i 1991, derefter et af bandets første klubkoncerter i Templet i 1996 og udsolgte koncerter i Templet de seneste år.

RED WARSZAWA fik for alvor deres gennembrud i 1996, da "Børn Er Dumme og Grimme", "Syd For Sydafrika" og "Hurra Skolen Brænder" blev samlet op af DR´s Børneradio. Siden har bandet flittigt besøgt de danske spillesteder og optrådt på blandt andet Roskilde Festival, Danmark Smukkeste Festival, Langelandsfestivalen og Midtfyns Festival.
-KTP-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.