Hvad
Hvor
Hvornår

The Radio Dept.

Billetter til The Radio Dept., 2017 Aarhus C

The Radio Dept. gæster Radar for første gang, med deres første album i 6. år i bagagen. Sidst de besøgte “os”, var på Musikcaféen, da bandet havde deres debut i byen, på den nystartede Pop Revo festival i 2004.

  Det nye album “Running Out of Love”, er et album om livet i Sverige i 2016, og om hvordan vores samfund synes at være i regression på så mange niveauer. Politisk, intellektuelt, moralsk ... Det er et album om alle de ting, der bevæger sig i den forkerte retning. Det handler om den utålmodighed, der bliver til vrede, had og i sidste ende tilbagetrækning og apati, når kærlighed til verden og vores eksistens begynder at vakle.   Berlingske kvitterede med 5 ud af 6 mulige stjerner i deres anmeldelse af “Running Out Of Love”, og skrev bl.a:
“Selv om musikken har fået en mere dyster og maskinel karakter end tidligere - tænk 80er-New Order møder Chicago-house - synger Johan Duncanson stadig med den samme blidt drømmende stemme, som han altid har gjort. Og det gør - sammen med de skønne molstemte melodier - albummet til undergravende popkunst af aller fineste karat.”   Glæd dig til et gensyn med bandet, der for nyligt spillede for et udsolgt lille Vega.        

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.