Hvad
Hvor
Hvornår

Paul McCartney

Billetter til Paul McCartney, 2012 Horsens

Paul McCartney udskyder de to planlagte koncerter Horsens!

Vær særligt opmærksom, at billetsalgsgebyret ikke refunderes. Billetter købt hos Horsens Ny Teater refunderes ved henvendelse på spillestedet.

Det er blevet besluttet at udskyde Paul McCartney´s planlagte koncerter i Horsens den 30. juni og 1. juli 2012, så flere datoer kan tilføjes til en ny turné, for at imødekomme den store efterspørgsel.

På grund af produktionens størrelse og hans arbejde med et helt nyt show, giver det mere mening, at flytte de kommende enkeltstående koncerter til helt nye datoer, der vil blive annonceret senere.

Paul siger om de uundgåelige ændringer: "Jeg er ked af den skuffelse dette vil forårsage, og jeg ved, at folk glædede sig meget til koncerterne, men vi skal nok råde bod på det senere."

Pauls "On The Run" turné har i år bragt ham rundt i Europa og Sydamerika, hvor han blandt andet spillede for 250.000 mennesker til et stort, udendørs arrangement i Mexico City. Efterspørgslen for Pauls koncerter har aldrig været større end i 2012, hvor han for nylig afsluttede jubilæumskoncerten for Dronning Elisabeth, og næste måned spiller Paul en central rolle ved åbningen af De Olympiske Lege i London.

Da der i øjeblikket ikke er fastsat nye datoer, refunderes købte billetter iht. almindelige regler. Det er således ikke muligt at ombytte på et senere tidspunkt. Sidste frist for refundering er 1. august 2012.-L/R-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.