Hvad
Hvor
Hvornår

Nikolaj Nørlund Solo

Billetter til Nikolaj Nørlund Solo, 2011 Albertslund

Nikolaj Nørlund giver igen solokoncert på Forbrændingen. Køb din billet i forsalg og download Kom Med Et Bud-EP gratis.

Nikolaj Nørlund har været en tur i Sauna Studiet på Frederiksberg for at indspille en række klassiske danske sange, som bliver udgivet under titlen Kom Med Et Bud-EP.

Kom Med Et Bud-EP vil kunne erhverves frit og kvit, når man køber billet i forsalg til soloturen i februar, hvor Nørlund igen kommer forbi Forbrændingen. Et særligt link vil kunne findes på selve billetten, hvorfra den nye EP kan hentes ned på computeren og derefter spredes til alle andre tænkelige elektroniske gadgets.

Det er sange som Ensomhedens Gade Nr. 9 og To Lys På Et Bord, der bedst er kendt i udgaver fremført af hhv. John Mogensen og Otto Brandenburg. Men der er også blevet plads til mindre kendte sange som fx Smilende Susie (Birgit Lystager) samt Åh Babe, Kom Med Et Bud (Preben Kaas).

Nørlund udtaler om Kom Med Et Bud-EP:
-Jeg har længe gerne ville lave en plade som eksperimenterede med solo-formatet, der jo er ret klassisk. Det sætter tekst og melodi fuldstændig i centrum, og så synes jeg det var ret interessant at vælge nogle sange, som man måske ikke havde forventet i den form, og se hvad der så skete med dem. Og der sker nogle ret vilde ting synes jeg.

Nikolaj Nørlund er desuden aktuel i december, hvor han som producer og pladeselskabsboss står bag julealbummet Fra Danske Hjerter, hvor en række artister, fx Peter Sommer, Teitur, Sonja Richter m.fl., fremfører klassiske julesange. Nørlund har også sit eget bidrag med på pladen; et nummer der er blevet til i samarbejde med Giana Factory, der i øvrigt besøger Forbrændingen lørdag den 12. Februar.

Da Nikolaj Nørlund gæstede Forbrændingen sidste forår, var det også som en solokoncert. Det var en fantastisk aften, hvor Forbrændingens stemningsfulde sal skabte de perfekte rammer for den karismatiske kunstner og hans guitar. Torsdag den 17. Februar bliver også en fantastisk aften – for Nørlund og Forbrændingen klæder hinanden godt!

Kom Med Et Bud-EP vil være tilgængelig for alle i den digitale handel fra den 1. Januar 2011. Men kan altså som nævnt allerede erhverves i december for de der køber billet i forsalg til koncerter på Nørlunds solo-tour 2011. -L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.