Hvad
Hvor
Hvornår

Mikkelborg, Pasborg, Kjellberg & Johannes Søe Hansen String Quartet

Billetter til Mikkelborg, Pasborg, Kjellberg & Johannes Søe Hansen String Quartet, 2012 København K

En original sammensmeltning af klassisk kompositionsmusik, improvisation og freeform sammensat af Stefan Pasborg.

Stefan Pasborg var udvalgt som "Jazzhouse artist in residence 2011". Dette flotte set-up med strygerkvartet, Palle Mikkelborg og Jeppe Kjeldberg (WhoMadeWho) er et af de projekter, som kapelmester Pasborg skræddersyede til Jazzhouse. Et imponerende cross-over mellem jazz, klassisk og pop. En original sammensmeltning af klassisk kompositionsmusik, improvisation og freeform.

Strygerkvartetten ledes af Johannes Søe Hansen, som er 1. koncertmester i DR SymfoniOrkestret. Søe Hansens strygekvartet indeholder nogle af landets ypperste klassiske musikere. I dette projekt bliver lytterens forventninger og fordomme udfordret, som kun ægte kreativ musik formår at gøre det. Musikken er skrevet af henholdsvis Stefan Pasborg, Palle Mikkelborg og Jeppe Kjellberg. To aftener hvor improvisation, høj-energiske rytmiske forløb, smukke episke klangflader og en stærk fælles lydhørhed smelter sammen for ørene af lytteren. To aftener hvor det ''klassiske'' element i musikken mødes med) det improviserede, og hvor musik bliver til eventyr.

LINE-UP

Stefan Pasborg - trommer/percussion
Palle Mikkelborg - trompet
Jeppe Kjellberg - guitar
Johannes Søe Hansen - violin
Henrik Brendstrup - cello
Arne Balk Møller - violin
Ida Grøn - bratsch

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.