Hvad
Hvor
Hvornår

Mikael Simpson (DK)

Billetter til Mikael Simpson (DK), 2012 Frederiksberg

Mikael Simpson

Den danske prisvindende singer-songwriter, multiinstrumentalist og producer Mikael Simpson fik sit kunstneriske såvel som kommercielle gennembrud omkring årtusindeskiftet. I sin musik trækker han lige dele på den alternative rock og den langsomme elektronika.

Da Simpson solodebuterede med “Os 2 + Lidt Ro” i 2002 var det med en plade, der trak den alternative rock, Simpson havde dyrket i sit tidligere band Luksus, ind i elektronikaens rige. Med sit andet soloalbum, “De Ti Skud” fra 2004, fik Simpson for alvor sit kommercielle gennembrud: Albummet røg i top 20 på den danske albumhitliste og Simpson vandt Simpson to af de meget eftertragtede Steppeulve-priser (for “Årets album” og “Årets komponist”). Efter udgivelsen af stopgap remix-albummet “B-sider, Udtag Og Meget Triste Radiomix” i 2005 vendte Simpson tilbage med et nyt album, “Stille og Uroligt” (2006), der toppede som nummer to på den danske albumhitliste og vandt Simpson vandt endnu to Steppeulve (for “Årets album” og “Årets sang”). Successen fortsatte med albummet “Slaar Skaar” fra 2009, der toppede som nummer tre og fødte top 20-hittet “Inden Du Falder I Søvn”. Til denne tidlige aftenkoncert i Haveselskabets Have har Simpson forberedt en helt speciel optræden, .
-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.