Hvad
Hvor
Hvornår

Midtugeophold i Lalandia i Rødby

Billetter til Midtugeophold i Lalandia i Rødby, 2012 Rødby

Midtugeophold i Lalandia i Rødby

Hvis I ankommer enten søndag, mandag eller tirsdag, får I en miniferie i Lalandia i Rødby til en ekstra god pris. Midt i ugen får I nemlig tre overnatninger for to's pris. Bo i eget feriehus med fri adgang til Aquadome vandland, Monky Tonky land og et væld af andre aktiviteter og oplevelser.

Fire skønne feriedage i jeres helt eget feriehus

Vores lyse, rummelige og hyggelige feriehuse danner de perfekte rammer om jeres ophold i Lalandia. Alle feriehuse har blandt andet egen privat terrasse og eget køkken og bad, og vi har altid et stort udvalg af klassiske såvel som moderne designede feriehuse til alle slags familier.

Aktiviteter og oplevelser for hele familien

Aktiv ferie er nøgleordet i Lalandia i Rødby. Med over 30 varierede aktiviteter og oplevelser på listen, har vi helt sikkert også noget for jeres familie. Prøv for eksempel bowling, minigolf, high jump-trampolin og naturligvis vores enorme Aquadome vandland og Monky Tonky legeland.

Få fuld værdi for pengene - bestil allerede i dag

Overrask familien med en spontan miniferie til Lalandia i Rødby. Midt i ugen er den tredje overnatning på vores regning, så bestil allerede i dag og få en pause fra hverdagens stress og jag.

 

Priseksempel:

4 dejlige feriedage for 4 personer

Lalandia i Rødby fra kun 2.280 kr.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.