Hvad
Hvor
Hvornår

Mick Øgendahl - SPAS

Billetter til Mick Øgendahl - SPAS, 2012 Nakskov

Det er svært at få Mick Øgendahl til at løfte sløret for detaljerne i SPAS. Han er dog villig til at give et lille vink om, hvad der er i vente: ”Er du til revsende satire, klare ramsaltede politiske kommentarer og perspektiverende indlæg, som sætter dagsordenen i samfundsdebatten - så skal du IKKE se mit nye show. Det er bare en stor gang vidunderlig møgbeskidt SPAS.”

Øgendahl har tidligere haft kæmpestor succes med sine one man shows. I alt har der været fire af slagsen: Micktrix (2003), Tåfræser (2004), UNDSKYLD! (2006) og Propaganda (2010). Øgendahls popularitet har undervejs været støt stigende: Hvor der til UNDSKYLD! blev solgt 35.000 billetter, blev det tal næsten fordoblet med det seneste show, Propaganda, som solgte over 65.000 billetter.

Vi taler ikke om en mand, der høster succes og bagefter hviler på laurbærrene. Siden Propaganda-turnéen sluttede i efteråret 2010 har han været medforfatter på og spillet med i hans og makkeren Rasmus Heides film Alle for én (2011). Siden sidst har han også spillet med i TV 2 Zulus sit com, Anstalten (2011), om de små og skæve eksistenser. Han har lagt stemme til den snart aktuelle animationsfilm Jensen & Jensen (2011). Og til august er Mick både med til at skrive og stå på scenen i Europamestrene på Nørrebro Teater.
Spørger man Mick, hvorfra han finder overskuddet til at skabe et one man show midt i sit travle program, svarer han: ”Sjældent har jeg følt mig så meget i live, som da jeg optrådte med Propaganda - jeg følte mig som en lille dreng igen. Den følelse bliver man høj af, og det har givet mig en enorm lyst til at lave et nyt show. Jeg kan slet ikke lade være! Derfor SPAS!”

Øgendahl er den måske nok mest alsidige og aktive komiker i Danmark. Han har lagt stemme til tegnefilm som Madagascar og Ice Age. Han har været involveret i en række satireserier, heriblandt Intermezzo (1999), Gintberg Show Off (2000), Vindhætterne (2002), Monberg & Tuxen (2004), Tak for i aften (2007) og Hvor fanden er Herning? (2009). Og han har spillet centrale roller i filmene Blå mænd (2008) og Julefrokosten (2009). Dermed har Mick været involveret i tre biograffilm, som tilsammen på tre år har solgt over en mio. billetter! For sin rolle i Blå mænd var han nomineret til en Robert.-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.