Hvad
Hvor
Hvornår

Melody Gardot

Billetter til Melody Gardot, 2012 København S

Melody Gardot i Koncerthuset

 

Den amerikanske jazz-sangerinde Melody Gardot gæster Danmark, når hun lægger vejen forbi Koncerthuset 22. november.

 

Melody Gardot er jazz-sangerinde, forfatter og musiker fra Philadelphia, Pennsylvania. Hun blev hårdt kvæstet som 19-årig, da hun var involveret i en alvorlig trafikulykke, og herefter begyndte hun at skrive musik for at kæmpe sig tilbage til livet. I dag er hun en lysende stjerne inden for blandingsgenren jazz/blues, og er blevet sammenlignet med store artister som Norah Jones og Duffy.

 

Melody Gardot udgav sit første album ”Worrisome Heart” i 2008. Med sit andet albumudspil ”My One and Only Thrill” i 2009 slog hun for alvor igennem efter optrædener i hele verden, hvor hun fik sat et solidt aftryk som et unikt live-navn med et stort musikalsk talent.

 

Efterfølgende har sangerinden rejst jorden rundt på egen hånd, hvor hun har samlet inspiration til sit 3. album ”The Absence”, som bliver udgivet 28. maj. Hun har blandt andet lagt vejen forbi Marokko, Lissabon og Brasilien, og ”The Absence” indfanger essensen af alle disse eksotiske steder, mens det stadig emmer af Melody Gardot´s jazz og blues rytmer.

 

Puplikum kan forvente et mix af latinrytmer, jazz, blues, og Melody’s intime vokal, forbundet i en melankolsk atmosfære af kærlighed, tab og længsel, når sangerinden gæster koncerthuset 22. november.

 

Koncerten arrangeres af ICO Concerts og DR.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.