Hvad
Hvor
Hvornår

Medina

Billetter til Medina, 2012 Aarhus C

MEDINA har udgivet hendes nye album ”For Altid” og er klar til forårsturné 2012

support: CHRISTOPHER

”For Altid” er ikke kun titlen på Medinas seneste platinsælgende hit-single. Medinas tredje danske album bærer selvsamme titel, som er ét af årets mest ventede danske plader.

Forud for udgivelsen lukker Medina en anelse op for posen med offentliggørelsen af album cover.
Man kan ikke rigtigt sige, at Medina vender tilbage på den danske musikscene, da hun lige siden udgivelsen af hendes gennembrudsalbum ”Velkommen til Medina” har været på danskernes læber som den største nutidige popsangerinde herhjemme.

Kæmpemæssige salgssucceser med over 100.000 solgte albums af ”Velkommen til Medina” og dertilhørende 250.000 solgte singler i en ellers kriseramt branche og hele 6 DMA’er statutter ved sidste års prisuddeling er blot to af de mange milepæle Medina kan skrive på kunstner-CV’et.

Men kigger man på modtagelsen af singleforløberen ”For Altid”, der udkom 30. maj, så er oddsene mere end gode. Siden første release uge lå singlen nummer 1 på Airplay Charten i hele 10 uger i træk og singlen har for længst rundet platin og tæt på 40.000 solgte downloads – intet tyder altså på, at Medina har mistet momentum hos de danske musikelskere.

Og som det er med Medina ved man aldrig hvad hun tager med på landevejen – en ting ved vi, intet er overladt til tilfældigheder når Medina giver koncerter.

Mere info på www.rmt.dk

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.