Hvad
Hvor
Hvornår

Lukas Graham

Billetter til Lukas Graham, 2012 Odense V

LUKAS GRAHAM UDSENDER DEBUTALBUM 26. MARTS

Den unge soul-komet Lukas Graham og hans band er godt i gang med en imponerende lang tour rundt i det danske land. En tour på i alt 40 jobs, der fylder koncertsalene i både store og små byer. Nu er han og bandet desuden også blevet helt færdige med deres debutalbum. Et album, der bare bærer titlen "Lukas Graham" og udkom d. 26. marts på Copenhagen Records. Albummet er produceret af et nyt hold producere, der går under navnet Backbone.

Albummet indeholder selvfølgelig både radiohittet "Ordinary Things" og sangen "Drunk In The Morning", som radioerne netop er begyndt at spille, men som mange allerede kender fra YouTube, hvor Lukas og bandet har inviteret til en ganske charmerende morgenfest. Udover disse to sange er der tale om soul på internationalt niveau og tekster, der ikke høres hver dag i dansk musik.

Til spørgsmålet om, hvad folk kan forvente af albummet, siger Lukas selv:
"De kan forvente en masse, hehe. Der er en masse følelser involveret, hvis du spørger mig. Vi går fra glade poppede numre til melankolske sange. Det er vel bare et udsnit af en 20-årig mands liv, følelser, drømme etc. Det er god musik og velskrevne sange blandet med en smule humor og en masse voksen sex."

Coveret til albummet skiller sig ligesom alt andet ud fra mængden. Det er lavet på baggrund af billedet "Damen Med Flaskerne" - et maleri malet af kunstneren Lars Helweg, som nogle måske har set før, da det hænger på Cafe Wilders på Christianshavn i København.

Om valget af det billede siger Lukas:
"Billedet beskriver vores musik ret godt og præcist. Det er bart, til tider nøgent, det er forførende uden at være vulgært, og det er smukt, selvom der er store mængder sprut involveret."

Lukas spillede sin første udsolgte koncert i Store Vega i aftes, og touren fortsætter i marts og april. Derudover kan det nævnes, at Lukas giver sin første optræden på nationalt TV d. 6. april, når han og bandet optræder til P3-Guld.

-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.