Hvad
Hvor
Hvornår

Linie 3 - Aabenraa

Billetter til Linie 3 - Aabenraa, 2012-2013 Aabenraa

Med det velkendte glimt i øjet vil LINIE 3 på elegant vis føre publikum gennem et underholdende show, der som altid er bygget op omkring humor og musikalitet i skøn forening. Det hele bakkes op af Jan Glæsel og hans orkester.

Anders Bircow, Preben Kristensen og Thomas Eje mødte hinanden på Aarhus Teater i 1979, hvor de hurtigt udviklede en særlig kemi og humor sammen. De dannede LINIE 3, og debuterede 21. juni samme år med Show For Sjov på Jacobs BBQ i Aarhus. Der var kun plads til 50 gæster, men tit var besøgstallet næsten det dobbelte.

Showet blev så populært, at det fik TV-premiere, og alle døre stod nu åbne for de tre talenter, der blev udråbt til den nye generation af danske entertainere. Kort efter blev de en del af underholdningsprogrammet ’TV i Teltet’, hvor de fik en fremtrædende rolle med deres unikke blanding af stand-up, revy, show og sang.

Herefter har trioen optrådt med legendariske underholdningsshows som 3 Mand Klædt Af Til Skindet, Hvor Er De To Andre, Rundrejsen 2001 og det stort opsatte 25 års Jubilæumsshow, der solgte 325.000 billetter. Igennem årene er det blevet til en perlerække af uforglemmelige, humoristiske indslag. Hvem husker ikke ’Dronningen’, ’Hanne Boel’, ’Lykkehjulet’, ’Sanne Solonumsen’, ’Madonna’ m.fl.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.