Hvad
Hvor
Hvornår

Laetitia Sadier (FR) + Nicholas Krgovich (CA)

Billetter til Laetitia Sadier (FR) + Nicholas Krgovich (CA), 2016 København K

Sofistikeret blanding af pop, jazz, syrerock og elektro fra franske Laetitia Sadier - den ikoniske sangerinde fra Stereolab. Multiinstrumentalisten Nicholas Krgovich varmer op. Præsenteres i samarbejde med Institut français du Danemark.

Franske Laetitia Sadier vil af mange være kendt og elsket som den stilfulde sangerinde i fransk/engelske Stereolab - et band, der med inspiration fra krautrock, obskure soundtracks og psykedelisk popmusik var en af de helt store inspirationer for 90'ernes postrock-bølge, ligesom de har inspireret vidt og bredt hos både pop- og avantgarde-kunstnere. Et af de bands, der har hyldet Stereolab med en coverversion er såmænd danske The Raveonettes.

Stereolab udsendte op gennem 90'erne en lang række stilskabende plader, og det var ikke mindst Sadiers cool stemmeføring, der var med til at give bandet deres klare identitet. Snart blev hun også en yndet samarbejdspartner, der lagde vokal til numre med bl.a. The High Llamas og Mouse on Mars, ligesom hun synger duet med Damon Albarn på Blurs hit "To the End". I nyere tid har hun også medvirket på rapperen Tyler, The Creators album "Wolf".

Stereolabs blanding af sofistikeret lyd og subversive understrømme går igen i Sadiers solo-karriere, som blev grundlagt med solo-albummet "The Trip". Siden har hun udsendt to albums, begge på det anerkendte label Drag City. Både på pladerne og live viser hun, at hun fortsat er en vedkommende kunstner med skarpe politiske budskaber pakket ind i et intelligent mix af pop, jazz, syrerock og elektroniske lyde.

Som opvarmning til Sadier kan man opleve den sofistikere kammerpop fra canadiske Nicholas Krgovich - en multiinstrumentalist og sanger, der kendes for projekter som No Kids, Gigi og P:ano, men som nu optræder under eget navn.

Koncerten ræsenteres i samarbejde med Institut français du Danemark.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.