Hvad
Hvor
Hvornår

Kristian og Katrine

Billetter til Kristian og Katrine, 2012 København V

Efter fabelagtigt besøg af Åh Abe I Julesneen har Pumpehuset nu sikret sig endnu et fantastisk besøg til glæde for de mindste. Det er Kristian og Katrine kendt fra Lillenørd, DR1 og Ramasjang!, der kigger forbi med et sprudlende show lørdag d. 14. april I Pumpehuset kl. 11.00.

Katrine og Kristian har lavet et helt nyt show, og I et mix af sang, udklædning, sjov og ballade tager Kristian og Katrine børnene med på et underholdene eventyr. De vil spille alle de kendte sange fra programmet, som fans af programmet vil elske at synge med på.

De to energifyldte spasmageres show er lidt længere end et tv-program og kortere end en koncert. Efterfølgende er lillenørderne fuldt tilgængeligt for de unge publikummer, der kan stille spørgsmål, få taget fotos og få autografer.

Der er gratis adgang for medfølgende, små søskende under 2 år. Der er masser af plads til parkering af barnevogne. Gæster er velkomne til at medbringe madpakker og snacks, men vi beder om, at drikkevarer købes på stedet.

Ved større grupper, virksomheds- og kundrearrangementer, institutioner eller øvrige henvendelser, kontakt Ronnie Hansen på rh@pumpehuset.dk.

Er der lagt i ovnen til en dejlig dejlig dag i børnenes tegn, kan det anbefales at få en tur i Palads Biografen efterfølgende. Palads Biografen ligger lige ved siden af Pumpehuset. Umiddelbart ved siden af her, forefindes også parkering.

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.