Hvad
Hvor
Hvornår

Knæk koden – hækling efter diagram (ID 407)

Billetter til Knæk koden – hækling efter diagram (ID 407), 2012 Silkeborg

Knæk koden - hækling efter diagram
Workshop ID 407

Underviser: Rachel Søgaard
Undervisningssted: Medborgerhuset
Tidspunkt: Søndag, 9:00 - 12:00

Hækleopskrifter er ofte lange og besværlige at følge, hvis de er forklaret med ord. Man mister nemt overblikket, når man både skal læse teksten og holde styr på, hvor langt man er nået på sit hækletøj. Tegnede symboler gør det hele meget mere overskueligt. Vi laver små prøver på mønstre i forskellig sværhedsgrad. Der udleveres et lille kompendium med forklaringer og et par opskrifter, der kan arbejdes videre med derhjemme.

Vil du købe billetter til flere workshops/events på én gang, så benyt linket her: http://burl.dk/rq71sr

Hvad er Grib Garnet?:
Kom til strik i Silkeborg 14-17. juni 2012! Byen vil være fyldt af glade entusiaster, der nyder garn i workshops, til events, foredrag og udstillinger... Vær med og tag del i udbredelsen af garnets glæder. I løbet af dagene 14. til 17. juni vil du kunne deltage i en bred vifte af workshops, der dækker emner fra begynder-strik og -hækling til maskinstrik, vendestrik og andre spændende teknikker og trends. Du kan også opleve at strikke i biografen mens du ser en god film - eller hvad med at strikke under en gudstjeneste i en af Silkeborgs smukke kirker?

Grib Garnet arrangerer strikkefestival i Silkeborg d. 14. - 17. juni i forbindelse med et verdensomspændende arrangement kaldet World Wide Knit in Public Day 2012. Vores intentioner er at vise, hvor mangfoldig kreativiteten er omkring strik, hækling og andre teknikker, hvor materialet er pind og garn, og samtidig vil vi sætte Silkeborg på landkortet som et sted, hvor kreativiteten samles. Rundt omkring i byen vil kreative nørklere samles omkring workshops, udstillinger og events, hvor vi har lagt os i selen og forsøgt at skabe unikke muligheder for at opleve noget nyt. Hovedsædet vil være Lunden og det nye Medborgerhus, men vi skal også strikke i biografen, i kirken, på en af Hjejlebådene og på biblioteket for at nævne nogle af de mange ting, der sker.

Se en liste over alle workshops her:http://www.gribgarnet.dk/workshops-public-view/

-RIF-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.