Hvad
Hvor
Hvornår
27. april

John Smith (UK)

BETA / København S
 
Hvornår
Tor., 27. april 2017, 21:00
- John Smith (UK)
Prisniveau
125.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Billetter til John Smith (UK), 2017 København S

Det drejer sig om kærligheden til den akustiske guitar, når folk-musikeren John Smith spiller. Hans nærmest rumlende fingerstil, hans brug af slide, hans alternative guitarstemninger (nogle gange imens han spiller) og percussive teknikker, har i den grad sat guitarspillet og folken fri - men det bør man jo også gøre med dem, eller det, man elsker.

John Smith stammer fra Devon i England, og han har turneret intensivt i Europa og Amerika, både som solist og med kunstnere såsom Iron and Wine, James Yorkston, John Martyn, David Gray, Jools Holland, Gil Scott-Heron og Lisa Hannigan (hvis plader han også optræder på). Efter John Martyns død, bidrog Smith til et hyldestalbum side om side med Bombay Bicycle Club, Paolo Nutini, Snow Patrol, Phil Collins og Beth Orton.

Smith har udgivet fire album, alle sammen uden at være på et pladeselskab. Det drejer sig om at være fri til at følge musikken, og i 2017 udgiver han et nyt, og så vi må se, hvor det bringer ham og os hen.

http://www.johnsmithjohnsmith.com/

BETA

Øresundsvej 6
2300
København S
 
Hvornår
Tor., 27. april 2017, 21:00
- John Smith (UK)
Prisniveau
125.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.