Hvad
Hvor
Hvornår

Jan Gintberg

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 

Jan Gintberg

Det nye liveshow, fra en af landets skarpeste komikere og entertainere, bliver et selvafklædende narcissistisk og hylende morsomt ridt ned gennem vores navlebeskuende ’MIG’-kultur.

Er vi dybest set ikke bare en lille smule kolde i røven over emner, der ikke involverer én selv? Hva’? Hva’? HVA’?

Hvorfor skal jeg tvinges gennem ulideligt ligegyldige middagssamtaler, der ikke handler om mig? Hvad kan der være forkert i at opdatere sin Facebook profil på toilettet?? Hva’? Hva’? HVA’?

I LUV JAN bliver showet, der på smukkeste vis inddrager netop DIN fantastiske by i en fabulerende lokal mediemølle betragtning!

I LUV AARHUS!

Så kan det ikke blive mere dejlig MIG vel? Hvis du er fra AARHUS vel at mærke, ellers må du vente til Gintberg kommer og skriver I LUV RINGSTED ..hvis du altså er fra Ringsted!

Gintberg LIVE 2012 - Det mest selvcentrerede comedy show for netop DIG MIG!

Gintbergs seneste turné ligger 3 år tilbage. Dengang satte han fremtiden på landkortet med det anmelderroste show Fremtid.nu.

Siden da har Jan lagt landet øde og byer tomme, med et succesfuldt TV comeback i DR1 serien Gintberg på kanten. Her har han med et sympatisk, hjerteligt og empatisk glimt i øjet, portrætteret skæve og skønne flækker i Danmark. Et program, som han selv er idémand og ophavsmand bag.

Arr.: RMT

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.