Hvad
Hvor
Hvornår

Jan Gintberg

Billetter til Jan Gintberg, 2012 Aarhus C

Det nye liveshow, fra en af landets skarpeste komikere og entertainere, bliver et selvafklædende narcissistisk og hylende morsomt ridt ned gennem vores navlebeskuende ’MIG’-kultur.

Er vi dybest set ikke bare en lille smule kolde i røven over emner, der ikke involverer én selv? Hva’? Hva’? HVA’?

Hvorfor skal jeg tvinges gennem ulideligt ligegyldige middagssamtaler, der ikke handler om mig? Hvad kan der være forkert i at opdatere sin Facebook profil på toilettet?? Hva’? Hva’? HVA’?

I LUV JAN bliver showet, der på smukkeste vis inddrager netop DIN fantastiske by i en fabulerende lokal mediemølle betragtning!

I LUV AARHUS!

Så kan det ikke blive mere dejlig MIG vel? Hvis du er fra AARHUS vel at mærke, ellers må du vente til Gintberg kommer og skriver I LUV RINGSTED ..hvis du altså er fra Ringsted!

Gintberg LIVE 2012 - Det mest selvcentrerede comedy show for netop DIG MIG!

Gintbergs seneste turné ligger 3 år tilbage. Dengang satte han fremtiden på landkortet med det anmelderroste show Fremtid.nu.

Siden da har Jan lagt landet øde og byer tomme, med et succesfuldt TV comeback i DR1 serien Gintberg på kanten. Her har han med et sympatisk, hjerteligt og empatisk glimt i øjet, portrætteret skæve og skønne flækker i Danmark. Et program, som han selv er idémand og ophavsmand bag.

Arr.: RMT

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.