Hvad
Hvor
Hvornår

IBRAHIM ELECTRIC

Billetter til IBRAHIM ELECTRIC, 2012 København K


"Trioen Jeppe Tuxen, Niclas Knudsen og Stefan Pasborg befinder sig i en helt særegen kategori, musikalsk.

Når de tre, med deres Hammondorgel,
guitar og trommer, indtager en scene, springer der gnister fra et bål, som ingen andre danske bands for tiden formår at antænde. Bålet består af et vanvittigt psykedelisk sammensurium af funk, jazz, blues, retrorock og ditto punk, der fremføres i et halsbrækkende, fandenivoldsk, højspændt tempo. Det er dét - kombineret med et teknisk, kunstnerisk højt niveau - der gør bandet til et af de bedste live acts herhjemme pt." (Gaffa)

Ibrahim Electric har i løbet af de seneste år markeret sig som et af de mest originale og populære nye orkestre på den europæiske musikscene. Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem. "Endnu et fandenivoldsk jazz-, rock-, blues-, funk- og/eller surfalbum fra den danske trio", skrev Gaffa i november 2010 om "Royal Air Maroc", det sjette album fra Ibrahim Electric.

Ibrahim Electric mestrer kunsten at holde publikum tryllebundet, både i korte og koncise 2-3 minutters spurter og i de længere ekstatiske langdistanceløb. Denne forrygende og grænsesprængende trio henvender sig ikke til en specifik målgruppe, men er for alle, der kan lide at lytte, grine og danse til den lyse morgen. Populariteten er vokset eksplosivt de seneste år, ikke mindst udenfor andedammen.

Ibrahim Electric blev dannet i 2002. Debutalbummet "Ibrahim Electric" udkom i 2004, året efter fulgte "Ibrahim Electric Meets Ray Anderson", i 2006 kom "Absinthe", i 2007 "Ibrahim Electric Meets Ray Anderson - Again!" og i 2008 kom "Brothers Of Utopia" (2008).

Ibrahim Electric er:
Niclas Knudsen: Guitar
Jeppe Tuxen: Hammond B3
Stefan Pasborg: Trommer

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.