Hvad
Hvor
Hvornår
3. september

I Rom med Pellegrini & Andretta

Tivolis Koncertsal / København V
 
Hvornår
Søn., 03. september 2017, 15:00
- I Rom med Pellegrini & Andretta
Prisniveau
175.00 - 345.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
Salget starter Tor., 06. april 2017, 10:00
 

I Rom med Pellegrini & Andretta

Medvirkende: Tivoli Copenhagen Phil
Dirigent: Giancarlo Andretta
Solist: Andrea Pellegrini, mezzosopran

Ottorino Respighi: Roms fontæner
Italian Songs, arr. Pierangelo Valtinoni
Pierangelo Valtinoni: Auf Roemischen Wegen
Nino Rota: La Strada, suite sinfonica

De italienske, musikalske billeder står i kø ved denne koncert: Rotas musik fra Fellinis film La Strada, fontænerne i Rom sat i musik af Respighi – og ingen italiensk fest uden sang: folkelige sange arrangeret særligt til lejligheden og opført af Andrea Pellegrini.

Hvordan lyder et romersk springvand? Koncerten tager os til de sydlige himmelstrøg, til Italien og ikke mindst Rom, hvor fire af den evige stads berømte fontæner bliver sat i musik i hver sin scenografi: Valla Giulia i dæmrende daggry, Triton i en munter formiddagsscene, Trevi triumferende midt på dagen og Villa Medici i solnedgangens nostalgiske stemning.

Synes man, at Respighis musik er stærk billeddannende, så tages skridtet fuldt ud med Rotas musik til Fellinis film La Strada, om den unge pige Gelsominas dramatiske gøglerhistorie hos den brutale, omrejsende ”stærke mand” Zampanò. Parret Fellini og Rota er den italienske pendant til amerikanske Spielberg/Williams, og musikken var med til at sikre La Strada en perlerække af priser og en status som en filmhistorisk milepæl. At det klæder musikken at stå alene og folde sig ud i en koncertsal, kan man forvisse sig om denne eftermiddag.

Endelig er der selvfølgelig også sang på programmet ved denne ”italienske koncert”, da det vokale må siges at være en ganske vigtig del af den italienske kultur – fra operaen til det folkelige. Den karismatiske og populære mezzosopran Andrea Pellegrini synger sange, arrangeret specielt til lejligheden af komponisten Valtinoni, udvalgt af dirigenten Giancarlo Andretta.

Løssalg starter d. 6 april 2017 kl. 10.00. Koncerten er indtil da tilgængelig for abonnementskøb i abonnementet TIVOLI COPENHAGEN PHIL

Tivolis Koncertsal

Vesterbrogade 3
1630
København V

Kørestolspladser købes ved henvendelse til Tivolis Callcenter på 33151012 eller via Billetlugen Kundeservice på 70263267.

 
Hvornår
Søn., 03. september 2017, 15:00
- I Rom med Pellegrini & Andretta
Prisniveau
175.00 - 345.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
Salget starter Tor., 06. april 2017, 10:00
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.