Hvad
Hvor
Hvornår

FUN.

Billetter til FUN., 2012 København V

VEGA og Beatbox Concerts præsenterer

Popbandet Fun. spiller i Danmark for første gang i VEGA den 27. september

Grundet den store efterspørgsel på billetter til koncerten med FUN. i Lille VEGA torsdag den 27. September, rykkes koncerten op i Store VEGA så endnu flere fans får muligheden for at opleve det det amerikanske popband.

Fun. har med deres med kæmpehit ”We Are Young” featuring Janelle Monáe opnået massiv opmærksomhed på hitlisterne verden over og en næsten udsolgt turné i USA

På FUN.'s seneste album "Some Nights" har de fået hjælp til produktionen fra hiphop-produceren Jeff Bhasker. Bhasker har tidligere arbejdet sammen med blandt andre Kanye West, Jay-Z, Alicia Keys og Drake. På numre som "All Alone" og "One Foot" kan producerens indflydelse høres i form af flere hiphop-elementer.

Udover hiphop befinder musikken sig inden for feltet af store og svulstige 70'er-poparrangementer og moderne rock'n'roll.

Når FUN. den 27. september går på scenen i Store Vega, bliver det med support af indie-bandet Walk The Moon, som blandt andet hitter med nummeret "Anna Sun".

"Anna Sun" blev i øvrigt kåret til årets sommersang sidste år af magasinet Esquire, ligesom de var på MTV's liste over artister, man skal holde øje med i 2012.

Billetter købt til Lille VEGA er naturligvis gældende og ekstra billetter vil blive sat i salg torsdag den 2. august via Billetlugen.dk tlf. 70 263 267 samt i Fona butikker landet over.

Support: Walk The Moon

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.