Hvad
Hvor
Hvornår

Freja Loeb

Billetter til Freja Loeb, 2012 Albertslund

23-årige Freja Loeb's trang til at skabe går langt ud over det normale, og hver gang den bliver spærret inde, gør hun oprør. Hendes sange emmer af forløst energi. Vi har allerede hørt det i den tidligere P3's Uundgåelige Never Stop Coming Back, og nu kan vi høre det gennem hele debutalbummet Odyssey.

Allerede Som 10-årig skrev Freja Loeb sine egne sange. Den gang var det små, enkle sange på guitar omhandlende Moder Jord og om at passe på naturen. I dag er der en anderledes slagkraft over Freja Loebs sangskrivning. Når hun først sætter sig til at komponere, bygger hun numrene møjsommeligt op, så de har størst muligt effekt.

Blondie, David Bowie og The Cure er blandt forbillederne. I slutningen af 1970'erne og begyndelsen af 1980'erne ramte rockmusikken nemlig en tone, som Freja Loeb bliver ved med at søge tilbage til uanset, hvad radioerne og hendes jævnaldrende dyrker lige nu.

"Det er mere skramlet produceret. Helt flade trommer og en vokal, som ikke ligger så højt. Der er noget uperfekt over den periode, som er smukt og charmerende. Det giver en umiddelbar energi", siger hun og konstaterer: "Det er mere menneskeligt".

-SLW-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.