Hvad
Hvor
Hvornår

FCK - Superligaen 2012/13

Billetter til FCK - Superligaen 2012/13, 2012-2013 København Ø

OBS: DER SÆLGES IKKE LÆNGERE BILLETTER TIL FCK-SØNDERJYSKE ONLINE. DER KAN OPSTÅ MULIGHED FOR BILLETSALG AF FRIGIVEDE BILLETTER I BILLETSALGSSKURENE VED PARKEN.


F.C. København er i fuld jagt efter det danske mesterskab i Superligaen 2012/2013, og her er det muligt at sikre sig billet til kampene i PARKEN.

Vi glæder os til at se dig på tribunen!

Forza FC!

Aldersbegrænsning på Nedre Unibet tribunen
Minimumsalderen for adgang til Nedre Unibet tribunen er 15 år. På forlangende skal der fremvises gyldigt billed-ID for at få adgang til tribunen.

Børne- og pensionistbilletter
Ved køb af børne/pensionistbilletter skal berettigelsen til dette, til hver en tid kunne dokumenteres mod forlangende. Bemærk at førtidspensionister også har ret til rabatprisen.

Børn under 5 år
Børn t.o.m. 4 år har gratis adgang - under forudsætning af, at de kan sidde på skødet, hvis der skulle blive udsolgt på den pågældende sektion. Dette gælder dog ikke på B2-4 på Nedre Unibet-tribunen, hvor man minimum skal være 15 år for at få adgang.

Medlemsskab af KlubFCK
F.C. København har fordelsklubben KlubFCK. Læs mere om KlubFCK på denne side:
Klik her!

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.