Hvad
Hvor
Hvornår
DIBS har i dag oplevet problemer med gennemførelse af kortbetalinger. Modtager du ikke en kvittering med det samme, skal du IKKE forsøge igen. Har du ikke modtaget en e-mailkvittering efter 24 timer, så kontakt Billetlugen Kundeservice på 70 263 267.

Enrico Pieranunzi & Jesper Lundgaard Solo/Duo

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Enrico Pieranunzi & Jesper Lundgaard Solo/Duo

Close Up

Enrico Pieranunzi er en af verdens største pianister og stærkt efterspurgt over hele verden. Heldigvis kommer han gerne til København for at spille med sine musikalske venner. Denne gang får publikum mulighed for at høre Enrico Pieranunzi i tre forskellige udgaver. Dels som den fantastiske solopianist han er, dels I duospil med en af Danmarks basgiganter Jesper Lundgaard og endelig I telepatisk triospil med Lundgaard og Jonas Johansen. Triokoncerten er samtidig en markering af, at Jonas Johansen denne uge fylder 50 og gennem de sidste 25 år har været en af Danmarks få trommeslagere med internationalt format. Enrico Pieranunzi er en absolut ener i den internationale jazz. Han fanger alle, som oplever ham, bade førstegangslyttere og de, der har hørt jazz hele livet. En verdensstjerne i jazzen man ikke må misse.

Enrico Pieranunzi (Piano / IT)
Jesper Lundgaard (Bass/ DK)

 

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.