Hvad
Hvor
Hvornår

Elefanatic og Flødeklinikken

Billetter til Elefanatic og Flødeklinikken, 2012 Aarhus C

Smells Like Teens

Arrangementet er alkoholfrit, og man skal være 13-17 år for at komme ind. Sygesikringsbevis skal fremvises ved indgangen, da der ikke er adgang uden ID.

Aarhus-bandet Elefanatic varmer op for Flødeklinikken. Elefanatic er inspireret af 1970’ernes funkmusik og har netop indspillet seks sange, hvoraf Stupid er deres første officielle single.

Flødeklinikkens velspillede, rå og energiske lyd kommer fra de syv medlemmer, der altid formår at sparke en ordentlig fest i gang. Gruppen har sine oprindelige rødder i det aarhusianske, og musikken afspejler ganske nydeligt byens charme med fængende melodier og reflekterende danske tekster.

Smells Like Teens er Aarhus Festuges minifestival kun for de 13-17-årige, hvor en række af tidens fedeste danske bands giver koncert. Læs mere om de enkelte kunstnere og Smells Like Teens her

Arr.: Aarhus Festuge i samarbejde med Musikhuset Aarhus
Støttet af: Magistratsafdelingen for Børn og Unge i Aarhus Kommune og FU-området i Aarhus Kommune

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.