Hvad
Hvor
Hvornår
5. marts

DEVIN TOWNSEND PROJECT

Amager Bio / København S
 
Hvornår
Søn., 05. marts 2017, 19:00
- DEVIN TOWNSEND PROJECT
Prisniveau
300.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

DEVIN TOWNSEND PROJECT

DEVIN TOWNSEND PROJECT
Canadiske Devin Townsend er en sand og dybt original guitar-virtuos, der mestrer alskens stærkt betagende afarter af progressiv rock og metal.

Devin Townsend slog oprindeligt sine folder i ekstremmetal-bandet Strapping Young Lad, der i dets levetid (1994-2007) nåede at udgive fem album, hvoraf "City" (1997) sikrede gruppen en stor stjerne i undergrundsmiljøet, og "The New Black" (2006) blev svanesangen. Townsend, der da også indledningsvist kørte Strapping Young Lad som et soloprojekt, besluttede i kølvandet på den sidste udgivelse at forfølge en solokarriere i eget navn og opløste derfor bandet.

Allerede i Strapping Young Lad-tiden havde han udgivet adskillige soloalbum, men nu tog udskejelserne på egen hånd for alvor form - som solokunstner og som ankermand i The Devin Townsend Band er det blevet til stribevis af stærkt lovpriste udgivelser, men allermest anerkendt er velsagtens mandens arbejde i det nuværende Devin Townsend Project.

En generøs håndfuld meget anmelderroste album er det blevet til i dette regi, og ikke mindst er Townsends alsidighed som musiker, sanger og sangskriver blevet fremhævet - manden har således i anden halvdel af sin karriere uden tøven favnet så vidt forskellige genrer som hård rock, progressiv metal, new-age og ambient musik såmænd og på forunderlig vis gjort dem til sine egne. I skrivende stund er han i fuld færd med at lægge sidste hånd på det syvende Devin Townsend Project-album, der udkommer i september 2016 og har fået titlen "Transcendence".

Du kan godt begynde at glæde dig til foråret, hvor Devin Townsend Project slår folderne forbi VoxHall i Aarhus den 22. februar og Amager Bio i København den 5. marts.

Med sig som special guest er amerikanske Between The Buried And Me og supporten bliver leveret af norske Leprous. Det bliver en konge-aften, det er helt sikkert!

Amager Bio

Øresundsvej 6
2300
København S
 
Hvornår
Søn., 05. marts 2017, 19:00
- DEVIN TOWNSEND PROJECT
Prisniveau
300.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.