Hvad
Hvor
Hvornår

Den Kongelige Ballet: Tornerose

Billetter til Den Kongelige Ballet: Tornerose, 2012 Aarhus C

 "Tindrende flot tåspidsdans”
 - Berlingske

”Hvis man går efter en oplevelse, der med sikkerhed kan måle sig med det bedste af det bedste på internationalt plan, er denne seværdige nyfortolkning af eventyret om den sovende skønhed en oplagt mulighed”.
  - Børsen

Juletid er eventyrtid, og hvad er mere eventyrligt end balletten Tornerose? Som det eneste sted - udover Det Kgl. Teater - kan Musikhuset Aarhus præsentere denne juleklassiker for hele familien. Musikken er Tjajkovskijs og spilles af Aarhus Symfoniorkester dirigeret af Vello Pähn.

Historien er aldeles udødelig. Det er den velkendte fortælling om prinsessen, der stikker sig på en ten, men i stedet for at dø bare skal sove. Efter 100 år vækker den unge prins den smukke prinsesse med et kys, og så er der bryllup. Eksotiske prinser og smukke prinsesser, fortryllende feer og forførende nymfer, rendyrket ondskab og ægte kærlighed blander sig med dramatik, humor og sublim, klassisk ballet i dette fantasifulde eventyr for både børn og voksne.

Den unge koreograf-komet Christopher Wheeldon har skabt en vidunderlig og levende version af Tjajkovskijs store klassiker til Den Kongelige Ballet smukt indrammet af Jérôme Kaplans pikante design til décor og kostumer.

Medvirkende 29. december
Tornerose: J'aime Crandall
Desire: Alban Lendorf
Syren: Mette Bødtcher
Carabosse: Maria Bernholdt
Attendanter: Gabor Baunoch, Cédric Lambrette, Christopher Rickert, Jonathan Chmelensky
Catalabutte: Morten Eggert
Dronning: Tina Højlund
Konge: Mogens Boesen

Medvirkende 30. december
Tornerose: Susanne Grinder
Desire: Marcin Kupinski
Syren: Mette Bødtcher
Carabosse: Maria Bernholdt
Attendanter: Gabor Baunoch, Cédric Lambrette, Christopher Rickert, Alexander Stæger
Catalabutte: Morten Eggert
Dronning: Tina Højlund
Konge: Mogens Boesen

Varighed: ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause 

Arrangør: Musikhuset Aarhus
Fotos: Manuel de los Galanos og Henrik Stenberg

Denne forestilling er med i 2plus-serien. Med denne rabattype kan du få 50 kr. i rabat pr. billet, hvis du køber billetter til to eller flere forestillinger på en gang.

I 2plus kan du finde både teaterforestillinger, koncerter, comedy og dans. Se hele 2plus-serien her. Der bliver løbende  tilføjet nye forestillinger til 2plus.

Læs mere om 2plus.

Tag toget til Tornerose.
Køb din togbillet til favorabel pris her.

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.