Hvad
Hvor
Hvornår
7. april

Danish Fight Night

Frederiksberg Hallerne / Frederiksberg
 
Hvornår
Fre., 07. april 2017, 19:00
- Danish Fight Night
Prisniveau
195.00 - 520.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Billetter til Danish Fight Night, 2017 Frederiksberg

DANISH FIGHT NIGHT PRÆSENTERER

*****FEMSTJERNET BOKSE-GALLA*****

FREDAG 7. APRIL I FREDERIKSBERG HALLERNE

Det er med glæde og stolthed at DANISH FIGHT NIGHT efter kun otte stævner og femten måneders eksistens, er i stand til at præsentere et femstjernet stævne.

- Alene baseret på de unge danske boksetalenter som er en del af “Tomorrows Champions", hvor flere - som undertippede - fik deres professionelle

gennembrud den 11. februar, og overbeviste skeptikerne - og visse eksperter - at der her er født nogle stjernefrø. Boksere med store muligheder for at løfte arven efter fordums tiders danske legender, og skabe en ny æra for DANSK BOKSNING i en årrække fremover, hvilket de får chancen for at bevise fredag, den 7. April.

Ved den kommmende Bokse-Galla i FREDERIKSBERG HALLERNE bliver der Otte Topkampe på programmet med deltagelse af VM-udfordreren, LOLENGA MOCK, samt de nye danske stjerner, JEPPE "Thorbjørn" MORELL, DANIEL HEINZE, JONAS "Tiger" MADSEN, PIERRE "Pretty Ricky" MADSEN, DITLEV "Warrior" ROSSING, ENOCK M. POULSEN, samt - på spindesiden - SARAH "The Boxing & Dancing Queen" MAHFOUD - der alle havde enorm sportslig succes ved stævnet d. 11.

Februar - en succes vi agter at følge op med endnu større udfordringer til vore kombattanter.

Frederiksberg Hallerne

Jens Jessens Vej 20
2000
Frederiksberg
 
Hvornår
Fre., 07. april 2017, 19:00
- Danish Fight Night
Prisniveau
195.00 - 520.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.