Hvad
Hvor
Hvornår

Curtis Stigers

Billetter til Curtis Stigers, 2012 København S

Curtis Stigers i Koncerthuset

Den populære jazz-sanger Curtis Stigers har netop udgivet sit 10. album, Let’s Go Out Tonight. Med det – og en imponerende række hits – i bagagen kommer han til Koncerthuset onsdag 17. oktober.
Curtis Stigers har igennem en del år stået frem som en af de mest originale nulevende jazz-sangere. Med sin genkendelige stemme går han nye veje og udvider på den måde grænserne for konventionel jazz.
Det er Stigers’ speciale at bringe forskellige genrer sammen, så de danner ny mening og ny lyd i hans fortolkninger. ”Jeg vil gerne følge i fodsporene af mine helte. Det er, hvad Ella og Billie Holiday gjorde. Det er hvad Sinatra og Nat Cole gjorde. Det er endda, hvad Miles og Coltrane – og næste alle de store jazz-kunstnere - har gjort. De har taget deres generations populære sange og skabt noget nyt ud fra dem”, siger Stigers.
Nogle af hans største hits er hans versioner af ”I Wonder Why” og ”You’re All That Matters To Me”, der har været på top-10 listerne i både England og USA.
Curtis Stigers nyder også stor popularitet i Danmark, og da han var i Danmark sidste år fyldte han Jazzhouse ikke mindre end 6 aftener i træk! Og hans optræden ved Aarhus Jazz Festival samme år gav 6 stjerner og følgende ord i Stiften: ”koncerten blev afleveret med gnist og sjæl, så man oplevede travere som John Lennons »Jealous Guy« som for første gang. Som crooner kombinerer Stigers Dean Martins sans for humor og komik med Tony Bennetts sans for frasering og timing, men han er mere end blot en crooner – han er en fuldblods jazzsanger”.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.