Hvad
Hvor
Hvornår

Cover Up

Billetter til Cover Up, 2012 Aarhus C

URPREMIERE

VELKOMMEN TIL MASKINRUMMET FOR BLÆNDVÆRK, SKUESPIL OG ANDRE BEDRAG!

NB: I forbindelse med Cover Up afholdes foredraget "Politik på Speed" med Niels Krause-Kjær på Bora Bora d. 2. oktober kl. 18.00. Billet til Cover Up giver gratis adgang til foredraget. Du kan desuden købe billet kun til foredraget her.

Med afsæt i virkelige hændelser og aktuelle mediehistorier sætter skuespiller og instruktør Annika B. Lewis fokus på de teatrale virkemidler, som tages i brug overalt i samfundet idag; Lige fra top-politikerens make-over, til virksomhedernes branding af nye produkter, spindoktorens ’framing’ af budskaber, sensationspressens jagt på den gode historie, eller vores egne iscenesættelser på Facebook. Det er spil for galleriet – og vi er gode til det!

Men hvor langt ville du gå for at nå helt til tops?

Cover up er en fræk og humoristisk forestilling om røgslør, dækhistorier, afledningsmanøvrer og iscenesættelser. Kort og godt; om alt dét, der ikke er at komme efter. Med bid og humor stiller forestillingen spørgsmål ved vores tilbedelse af medievirkeligheden, ved magtens præmisser og ved vores omgang med de historier, vi bliver fodret med.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.