Hvad
Hvor
Hvornår

Cirkus Fantastica

Billetter til Cirkus Fantastica, 2012 Aarhus C

Sebastian teaterkoncert


Hyldest til livet, kunsten, gøglerfolket og Sebastian

Af Sara Grabow og Rolf Heim med musik af Sebastian

Den kan bare det hele. Stærkt, rent og varmt.”
(   Jyllands-Posten)

Det er netop charmen ved Cirkus Fantastica, at den ikke går efter det virtuose, men lader alle sine fugle synge med hvert sit næb. Sikkert ledsaget af et særdeles velspillende band og velfungerende arrangementer.”
(  Politiken)

Men han (Kristjan Ingimarsson) kan bevæge sig og leverer en forrygende elektrisk fortolkning af Den lille malkeko. På gebrokkent islandskdansk og i balstyrisk pas de deux med en ilter jonglørkegle” (Politiken)

Vi går til pause grebne af de smukke billeder og den intense stemning på scenen.” (Jyllands-Posten)

I 40 år har den danske trubadur Sebastian beriget os med en skattekiste af sange: Du er ikke alene Rose Når lyset bryder frem Englen og den hvide araber Den lille malkeko. Listen er næsten uendelig.

Cirkus Fantastica er historien om en flok cirkusartister, som i deres vinterpause er strandet i en lukket og øde tivolipark. Det, der holder livslysten og modet oppe, er tanken om den kommende sæson, om de kommende numre og den cirkusforestilling, de nu skal skabe og skubbe cirkusvognen videre med.

Dette er rammen om en forestilling, der vil byde på en lang række af Sebastians absolutte hits fra sidst i 70’erne til midt i 80’erne. På scenen levendegøres længslen, håbet, kærligheden og Sebastians musik af et mangfoldigt sammensat hold af skuespillere, sangere, artister, gøglere og musikere.

Cirkus Fantastica er en spektakulær teaterkoncert lagt i hænderne på den Reumert-belønnede schweiziskfødte instruktør, Rolf Heim, kendt for blandt andet Nick Cave på Aarhus Teater.

Medvirkende: Tammi Øst, Sara Grabow, Katja Tomasevic Olsen, Ole Thestrup, Peter Belli, Bo Madvig, Ivan Tomasevic, m.fl.

Instruktør: Rolf Heim
Kapelmester: Tomas Raae
Scenografi: Sisse Jørgensen
Musikere: Anders Buhl Holst-Jensen, Anna Brøndsted, Dan Hvidtfeldt & Tomas Wisti Grabow Raae

Producent: Folketeatret.dk
Arr.: Musikhust Aarhus

Denne forestilling er med i 2plus-serien. Med denne rabattype kan du få 50 kr. i rabat pr. billet, hvis du køber billetter til to eller flere forestillinger på en gang.

I 2plus kan du finde både teaterforestillinger, koncerter, comedy og dans. Se hele 2plus-serien her. Der bliver løbende  tilføjet nye forestillinger til 2plus.

Læs mere om 2plus

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.