Hvad
Hvor
Hvornår

Christian Fuhlendorff

Billetter til Christian Fuhlendorff, 2012 Aarhus C

Enestående
 

”Som komisk stemme er Christian Fuhlendorff lige så enestående som titlen lader antyde. 
Men man aner et slægtskab med Dirch Passer, og i de fineste øjeblikke i showet, er der samme poetiske svæv over løjerne som hos en ung Passer, samme forbilledligt udnyttede gentagelsesteknik, samme brug af fistelstemmelejet og ikke mindst samme diabolsk elegante timing og suveræne situationskontrol”.

(  Henrik Palle, Politiken)

Christian Fuhlendorff er klar med sit nye one-man show Enestående, hvor han går i flæsket på danskheden -  ikke mindst sin egen version af den.

Christian Fuhlendorff har på rekordtid slået sit navn fast som en af tidens helt store komikere. Hans indstilling til stand-up er, at der ikke findes nogen lette pointer - en indstilling der gør, at materialet altid er gjort af intelligente betragtninger, finurlige observationer, legende improvisationer, en kringlet tankegang og frem for alt en hudløs ærlighed.

Fuhlendorff har haft travlt siden debuten i 2007 på Comedy Zoo til sitcom'en Kristian, hvor han selv er idémand bag, tekstforfatter til og desuden spiller hovedrollen i, har han haft travlt. To gange har han optrådt ved Talegaver til børn, turneret rundt med De Udvalgte sammen med bl.a. Brian Mørk, lige som han også har markeret sig som en del af Tjenesten på P3 og Freakshowet på The Voice. Senest gæstede Fuhlendorff Musikhuset Aarhus i forbindelse med sit roadmovie-show Livet i nødsporet.

Foto: Andreas Martin
Arrangør: Musikhuset Aarhus

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.