Hvad
Hvor
Hvornår

Benjamin Grosvenor

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 

Benjamin Grosvenor

Den efterspurgte britiske pianist Benjamin Grosvenor er blot 20 år gammel og har allerede høstet store anmelderroser for en ”formidabel teknik og intelligent og overbevisende fortolkningsevne,” (New York Times). I oktober præsenterer Det Kongelige Bibliotek den unge pianist i et soloprogram, der kommer godt rundt i musikhistorien fra Bach til Granados.

 

Han fik i 2011 eksklusiv kontrakt med pladeselskabet Decca og udgav samme år en cd i den eksklusive Decca Classics-serie med værker af Chopin, Liszt og Ravel og har efterfølgende fået flotte anmeldelser i både New York times, Gramophone og BBC Music Magazine.

 

Benjamin Grosvenor begyndte at spille klaver som 6-årig. Hans mor, som var klaverlærer, fik færten af et særligt talent, da hun hørte ham spille en Chopin-vals som 8-årig med mere følelse og indlevelse end nogle af hendes 17-18-årige elever. Som 11-årig vandt han BBC’s konkurrence for unge musikere. I dag har Grosvenor en international karriere, og ud over hans overlegne teknik er det han evne til at fortolke klang og farver, der fremhæves – ”nærmest som en pianist fra en anden tidsalder” (The Times).

 

Benjamin Grosvenor er uddannet på Royal Academy of Music i London og har modtaget undervisning hos bl.a. Christopher Elton, Leif Ove Andsnes, og Arnaldo Cohen. Han nævner stadig sin mor som en vigtig musikalsk inspiration.

 

I Dronningesalen spiller han musik af Bach, Chopin, Skrjabin, Granados og Schulz-Evler.

 

 

Koncerten er en del af Music Around – en musikfestival på begge sider af Øresund. Festivalen finder sted fra 3.-14. oktober på forskellige spillesteder i Malmö, Helsingborg og København og har temaet LONDON.

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.